torstai 1. syyskuuta 2016

The end - kiitos!

Hei kaikille, jos täällä vielä joku ylipäätään käy.
Nyt on väistämättä tullut eteen se aika, jolloin on pakko luovuttaa. Koko kevät ja kesä on mennyt ilman lomaa, isojen työprojektien parissa, ja vaikka kuinka ajattelin kiireen olevan vain väliaikaista ja aikaa ilmaantuvan jostain myöhemmin enemmän, on nyt pakko tunnustaa, etten enää ehdi ylläpitämään tätä blogia.

Kun aloitin tämän blogin tein sitä samalla intensiteetillä, kuin kaiken mihin ryhdyn. Annoin itsestäni 110% ja mikään muu ei kelpaa. Rakastin jakaa ohjeita ja osaamistani ja sain aina hyvän mielen, kun joku kertoi saavansa blogistani irti konkreettisia neuvoja. En kuitenkaan koskaan tainnut osata antaa omasta persoonastani tarpeeksi, koska lukijamääräni pysyivät kohtuullisen pienenä ottaen huomioon, että kirjoittelin kuitenkin näitä juttuja yli neljä vuotta. Suosittujen ja lukijamäärältään isojen blogien salasanana kun tuntuu olevan se oman persoonan näkyminen. En kuitenkaan missään vaiheessa kokenut blogin pitämisen olevan turhaa, vaan tykkäsin teistä jokaisesta lukijasta ihan hurjasti ja jokainen kommentti tuntui mukavalta. Blogi antoi ehdottomasti enemmän kuin se otti.

 Loppuaikoina harvat julkaisemani blogitekstit  olivat kiireessä hutaistuja sisällöttömiä juttuja ja siihen en halua alkaa, joten nyt on aika kiittää ja kumartaa ja väistyä takavasemmalle. Jos joku haluaa seurata kuulumisia ja juttujani, kirjoitan edelleen Oikotien Kotiin-sivustolle KOTIKIIKARISSA-blogia ja minut löytää myös instasta nimellä  @tuijatalvitie. Snapchatistäkin löydyn nimellä @ttalvitie7
Jätän tämän blogin kuitenkin avoimeksi ja luettavaksi, kun vanhoja juttujani näytetään kuitenkin ahkerasti luettavan.

Nyt ihanaa syksyä kaikille ja (kamalaa, mua alkoi itkettämään) kiitos ihanat näistä vuosista <3
Eihän sitä tiedä, vaikka myös joskus palaisin...


-tuija-

44 kommenttia:

 1. Kaikkea hyvää Tuija ja kiitos kauniista blogista! Luopuminen on vaikeaa ja haikeaa, mutta samalla helpottavaa, kun on tavallaan "selvät sävelet". Ja yksi mun omista suosikkimotoista on "Takaisin pääsee aina" :)

  VastaaPoista
 2. Oi eikä! Muutama vuosi sitten löysin blogisi ja wow, olin heti aivan häkeltynyt ihastuksesta kun näin teidän kodin, niin upea! Jään instaa seurailemaan ja ehkä pääsemme joskus majataloonne yöpymäänkin. Hyvää jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Harmi juttu, blogisi on ollut mielettömän laadukas ja hyvin tehty. Ymmärrän kyllä päätöksesi ja onneksi sut löytää kuitenkin muualta :)

  VastaaPoista
 4. Voi, nyt mua alkaa itkettää! Miksi kaikki lempiblogit lopettaa? iIhanaa kuitenkin, että ollaan täällä tutustuttu ja onneksi sua voi yhä seurata muiden kanavien kautta <3

  VastaaPoista
 5. Voi että. Älä lopeta, pidä taukoa vaikka. Tykkään lukea blogiasi vaikka kommentoin harvoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terhi, eihän sitä tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta nyt aika on niin kortilla ettei se riitä vaikka mitä tekisi. Tule seuraamaan mun juttuja Oikotielle :)

   Poista
 6. voi ei... yksi parhaista.

  VastaaPoista
 7. Jätä avoimeksi, jos vaikka joskus kuitenkin innostut uudelleen. Olet monelle inspiraation lähde. :)

  VastaaPoista
 8. Voi möööh. Kiitos kuitenkin koko matkasta, jota sain ilolla seurata. Sydäntä pitää kuunnella, ja siksi tämä on varmasti oikea ratkaisu. Rennompaa syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vilja <3 Toivon itsekin itselleni hiukan rennonpaa syksyä, nyt on takki aika tyhjä.

   Poista
 9. No voi! Ymmärrän tietysti perustelusi, mutta harmittaa silti. Blogisi on kauniisti tehty, ja ennenkaikkea olen valtavasti saanut oppia ja neuvoja teksteistäsi, keittiöni seinätkin on maalattu väriohjeidesi avulla, mistä iso kiitos.
  Ethän kuitenkaan sulje tätä blogia, täältä varmasti moni muukin käy hakemassa neuvoja ja ohjeita.
  Hyvää jatkoa!

  - Maritta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maritta ja hyvää jatkoa myös sinulle. Blogi saa jäädä auki ja katsellaan josko joskus tänne vielä palaan...

   Poista
 10. Oh no! Mutta valehtelisin, jos väittäisin, etten ymmärrä. Onneksi sä et häviä kokonaan <3

  VastaaPoista
 11. Tottakai ymmärrän! toi aikapaholainen ei vaan riitä kaikkeen.....kauniita kiitoksia antamisistasi, olemme kaikki arvostaneet, säilytä se tieto syvällä muistissasi ja seuraamme sinua muilla sivuilla !! :D

  VastaaPoista
 12. Kiitos Tuija näistä vuosista! Olen seurannut blogiasi melkein alusta asti.. <3

  VastaaPoista
 13. Apua! Nyt kommentoin, olen lukenut blogia noin kaksi vuotta. Lueskelen blogeja noin muutaman kerran kuussa ja julkaisutahtisi on ollut tälläiseen aikuiseen makuun sopiva. Olet antanut itsestäsi juuri sen verran, kuin esimerkiksi minä haluan koen mukavaksi... Pahoittelut etten ole aiemmin kommentoinut. Tämä on todella laadukas ja hyvä blogi, ihanaa luettavaa! :) Harmi, että lopetat, mutta hyvää jatkoa ja kirjoittelethan vielä onneksi oikotielle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää jatkoa sinullekin ja kiitos kauniista sanoistasi <3 Mukavaa, että seuraat oikotielle :)

   Poista
 14. Luen harvoja sisutusblogeja, mutta sinun blogiasi olen tykännyt seurata.
  Kotisi tyyli ja DIY-vinkit kolahtivat minuun aikoinaan täysillä. Vieläkin
  ihailen kaunista kotiasi, luovuuttasi ja sitä että olet jakanut sitä julkisesti.
  Kiitos kun annat blogin pysyä avoimena, koska haen sivuiltasi välillä kotini remonttiin
  inspiraatiota. Toivottavasti intoudut taas joskus postaamaan kauniita kuviasi ja sisustusvinkkejä.

  VastaaPoista
 15. Kiitos kaikesta! Tämä on ollut yksi omista suosikkiblogeistani, ei niin tuulella käyvä ja trendien perässä juokseva kuin monet muut :) Tyylisi on ihana ja minusta persoonasi kyllä paistoi teksteistä läpi, olen nauranut monet kerrat jutuillesi! Saatan tulla halaamaan jos sinut jostakin bongaan - arkistoista käyn aivan varmasti tarpeen tullen vielä kaivelemassa jotain valkoisen värin valintaan tai valaistussuunnitteluun liittyvää :) KIITOS!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saara <3 Tule ihmeessä halaamaan, vaikka olenkin moneen lukijaan saanut tutustua ihan livenä, on harmitus silti ollut aina siitä, ettei tiedä kuka niitä omia jutuuja lukee vai lukeeko ylipäätään :) KIITOS sulle :)

   Poista
 16. Eeeei! Tää oli niin ihana, täydellinen blogi just mun makuun =( ymmärrän kyllä, itsekään en juuri kirjoittele. Tsemppiä jatkoon! <3 kai mun täytyy lukea noita vanhoja 😂

  VastaaPoista
 17. Suuret kiitokset blogistasi ja ihanaa, että jätät vanhat julkaisut luettavaksi! Kotinne on aivan upea kaikin puolin ja olen saanut sinulta paljon inspiraatiota.
  - Iida

  VastaaPoista
 18. Eikä! Tulen kyllä kaipaamaan! Aloitin "kunnolla sisustamisen" joku kolmisen vuotta sitten ja lueskelin ja ihastelin paljon eri sisustusblogeja niistä ammentaen ja niitä ihaillen. Oma sisustusmaku on nyt kehittynyt ja jalostunut, jos niin voi sanoa, enkä ole saanut enää vanhoista kotimaisista suosikeistani mitään uutta irti vähään aikaan, paitsi sinun blogistasi <3 Tulen jatkossakin seuraamaan oikotien blogiasi, sulla on pettämätön tyylitaju etkä aina mene joka trendin mukana niin orjallisesti kuin muut! Kiitos <3

  -Pauliina

  VastaaPoista
 19. Tämä on ollut yksi minunkin suosikkiblogeistani. Sulla on huikeita ja valtavirrasta poikkeavia ideoita - ja mikä parasta, usein kohtuuhinnalla tai diy-hengessä.

  Kiitokset kaikista innostuksista ja inspiraatioista, joita olen sinulta saanut! Ja kaikkea parasta jatkoon!

  Marika

  VastaaPoista
 20. Voi mikä pettymys ja suru kun lopetat! Pidä taukoa ja katso josko joskus jaksaisit kirjoittaa? Toki motivaatiota ja aikaa tulee olla. Muista kuitenkin että olet niin tavattoman hyvä, mielikuvitusrikas ja näppärä käsistäsi että hitaampaa heikottaa. Loistojuttuja, kiitos kaikesta!

  VastaaPoista
 21. Hei!
  Kyllä nyt nolottaa, kun vasta tässä vaiheessa kommentoin - paitsi muistankin nyt, että kommentoin erään kylpyhuoneen muutosta : )
  Olet antanut hienoja asiantuntevia neuvoja, ja sainpa päällystettyä keittiön tuolitkin juuri oikean värisellä ja edullisella nahalla vinkkisi ansioista. Sydämellinen kiitos, ja hyvää jatkoa sinulle!

  Ulla

  VastaaPoista
 22. voi ihana <3 olen nimenomaan arvostanut tyyliäsi tehdä tätä blogia. Teet juttuja aina silloin kun sinulla oli esitellä kauniita kuvia ja kivoja juttuja. Missään kohtaan blogiisi tekemät jutut eivät tuntuneet siltä että väännät asiaa pitääksesi lukijat tyytyväisinä. =)
  Mutta toki huomaan sen omastakin blogista että kunnioitettavat 35 lukijaa =))) on parissa vuodessa kertynyt kun tyylilleni uskottavasti sanon kun on jotakin sanottavaa tai niitä kauniita kuvia =))) muuten vähän hiljaista pitelee. kaikkea hyvää ja KIITOS!

  VastaaPoista
 23. Voi Tuija! Todella harmillista kun suosikkiblogi lopettaa, vaikka todellakin ymmärrän syyt. Paljon olen inspiraatiota ja tietoa imenyt laadukkaasta ja innostavasta blogistasi. Aika aikansa kutakin! Ja onneksi et häviä kaikista kanavista sentään. Kaikkea hyvää syksyysi! <3

  VastaaPoista
 24. Hei Tuija. Olen seurannut blogiasi ja harmi kun lopetit. Sain siitä valtavasti uusia ideoita omaan kodin remonttiin. Olen yrittänyt etsiä saman tyylistä Peiliä( se missä on mustat kehykset ja mustalla myös jaettu peili eriosiin) olisin kysynyt mistä sellaisia voi löytää? Kiitos sinulle kaikista mahtavista ideoista.- Eeva-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eeva, laita mulle viestiä sähköpostiin :) sisustus(at)talvitiedesign.com

   Poista
 25. Kiitos blogista ja voi että kun harmittaa, että löysin niin upean blogin näin myöhään! Luen arkistoja parhaillaan läpi ja nautin joka postauksesta, eli kiitos niistä! :)

  VastaaPoista
 26. Hienoja ideoita ja harmonia!

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!