maanantai 2. toukokuuta 2016

Kylpylätunnelmaa
Linumin uudet West kylpytakit saivat aikaan pienoista sydämmentykytystä. Pestyä, pehmeää pellavaa kivoissa väreissä ja mikä tärkeintä, vyölenkit tarpeeksi alhaalle sijoitettuna. Inhoa niitä kylpytakkeja tai takkeja ylipäätään, missä vyötärön paikka on niin korkealla, että vyö asettuu rintavalla lähes empirelinjaiseksi.

Olen edelleen kovin ihastunut saman merkin West päiväpeittoon, pesupellavaiseen unelmaan, joka tosin meillä on toiminut viimeiset puoli vuotta salin pöytäliinana (klik). Tuo monikäyttöisyys juuri viehättääkin. Pehmustamatonta yksinkertaista, mutta kuitenkin paksua kangasta voi käyttää niin monessa paikassa, ulkönäön paljastamatta sen todellista tarkoitusta. Täältä näet peiton päiväpeittokäytössä vierashuoneessamme.

Toinen mielenkiinnon herättänyt uutuus, olivat  nuo hamam-pyyhkeet. Todella käytännöllisiä, ohuita, nopeasti kuivuvia sekä pieneen tilaan meneviä pyyhkeitä, jotka toimivat hyvin niin kotona, veneessä, mökillä kuin piknikliinanakin. Peukku täältä! Yksi hamam meiltä löytyykin jo valmiiksi ja se on kyllä hyväksi todettu. Onko hamamit teillä jo käytössä? Entä vinkkejä hyvistä sellaisista?


-tuija-

2 kommenttia:

 1. Noi Hamam-pyyhkeet on ihan luksusta. Minä olen aina inhonnut froteepyyhkeitä, koska ne muuttuvat helposti ummehtuneen hajuisiksi ja jotenkin inhottaviksi, vaikka miten pesisi ja tuulettelisi. Lisäksi ne vievät tolkuttomasti tilaa kaapissa. Ennen hamam-pyyhkeiden maailmanvalloitusta käytin puolipellavaisia pyyhkeitä, siis ei froteisia. Vieraat aina ihmetteli, miten noihin muka voi kuivata, mutta helposti se kävi, ja kuivuvat hetkessä. Muutamat kaverit ehdinkin jo käännyttää ennen hamam-kautta.

  Millis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, tämä kommentti mennyt ihan ohi, anteeksi Millis :)
   Totta joka sana. Meillä on suhteellisen uusia, valkoisia froteepyyhkeitä ja niistä en vielä raaski luopua kokonaan, mutta uudet pyyhkeet jatkossa ovat hamam-pyyhkeitä.

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!