maanantai 14. maaliskuuta 2016

NahkavetimetMainio, monella sisustussivustolla nähty idea nahkavetimistä sai täälläkin tulta alleen, kun Wassily-tuolin verhoilusta jäi yli pieniä nahkapaloja. Väkersin eteisen, aiemmin lievästi hankalasti avattaviin kaappeihin,  uudet vetimet ja ai että, kun näyttääkin kivalta.

-tuija-

P.S Jos tarvitset teko-ohjeita, löydät ne Oikotien blogistani!

13 kommenttia:

 1. Nahkavetimet näyttävät tosi hyvältä tuossa :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva! Hauska kontrasti tulee kiiltävän pinnan kanssa. Voisitko suositella jotain supe ihanaa puuterin/nuden sävyä jonka yhdistäisin vaalean mudan sävyn kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna :)
   Tsekkaa sävyt V480 ja X480. Saman liuskan Y480 tai F80 voivat näyttää viuhkassa kivalta, mutta muista että ne ovat seinällä valkoiset.

   Poista
 3. Niin ihana idea! Ja tiedätkös mitä, aion heti sen anastaa omaan käyttööni. =P Nimittäin ollaan muuttamassa vappuna, ja tulevan kodin kaapistojen rumat muovinupit ovat mietityttäneet minua enemmän ja vähemmän aktiivisesti muutaman päivän. Taidanpa tehdä niihin nahkavetimet, tosin puolestani yhteen reikään sopivat renksut!

  Vielä yksi asia: Onko sulla blogbuttonia, tai saanko muokata jostakin noista fff-buttoneista sellaisen? Uusin Ovi nro27 -blogin ulkonäköä ja samalla kun pistän omia nupikoita uusiksi, voisin tekaista itsenäpertämäni namiskan tilalle oikeasti sun logon. Kun siis tosiaan suositellut olen fff:ää sellaisella kämäsellä sydänpumiskalla.

  Varmaan saitkin kiinni tuosta selityksestä ;) Oon niin lahjakas kirjallisesti, ettei mitään rajaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Idea on vapaasti käytettävissäsi :)

   Mä oon niin käsi näissä blogi-pohjissa ja muokkauksissa, etten ole varma ymmärsinkö mitä kysyit :D
   Mutta jos kysyit mitä luulen, niin muokkaa ystävä rakas noista jo olemassa olevista. Mulla ei oo hajuakaan, mihin tai mille koneelle olen laittanut nuo mallit :)

   Jos joku haluaa välttämättä vaikka koodata koko pohjan uusiksi, saa ilmoittautua! Hah hah!

   Poista
  2. No mä koitan käyttää jotain noista… Kunhan saisin ton picmonkeyn tottelemaan =D
   Pohja on must yksinkertasuudessaan täydellinen… Henkii hyvin ideaa. =D

   Poista
  3. Nyt se on siellä =D Onpa ollu säätöä tämä päivä… Oon yrittäny saada taustaa läpinäkyväks mutten näil välineil pysty niin logo on nyt sitten tuommoisessa valkoisessa neliössä… Voih. Pitää kattoo viel jos joku päivä PhotoShopilla…

   Että pitääkin olla nörttiyttä vaativaa hommaa tämmöinen. Bloggaamisessa pitäs kaikki osata… Koodaaminen, kuvaaminen, kirjottaminen, hauskuuttaminen…

   Poista
  4. Hieno on :) Mä kyllä tiedän, että mulla on jossain tuo kuva syvättynä irti taustasta, mutta tältä työkoneelta en sitä löytänyt. Ehkä löydän sen vielä :)

   Poista
  5. Älä varta vasten etsi, mutta jos tulee joskus muuten vastaan niin otan toki ilolla! =)

   Poista
 4. Aivan mahtavat :) Millä kiinnittelit? Itselläkin tekisi mieli kokeilla johonkin, pitääpä tuumata ankarammin mihin saisi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikotien blogistani löydät Sari ohjeet hommaan :)

   http://asunnot.oikotie.fi/sisustus/blogi/nahka-taipuu-moneksi-vaikka-vetimiksi/

   Poista
  2. Nyt on idea jalostunut ja toivottavasti kohta pääsee toteutukseen :)

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!