lauantai 27. helmikuuta 2016

Wassily tuolin uudet vaatteet/ re-upholstered Wassily chair


En voisi olla tyytyväisempi. Veimme liki 15 vuotta sitten ostetun Marcel Breuerin vintage Wassilyn uudelleen verhoiltavaksi ja mustat nahkaremmit vaihtuivat uusiin, nature-nahkaisiin. Vähän  kalkkunahan tuo vielä väriltään on ja tikkauksetkin erottuvat vaaleasta nahasta selvästi. Onneksi kuitenkin käsittelemätön nature-nahka alkaa tummumaan välittömästi päästyään auringonvaloon, joten konjakkinen ilme saavutetaan hyvinkin lyhyessä ajassa. I'm so happy!!

-tuija-


23 kommenttia:

 1. Väri on upea! (Mutta minä pidänkin kalkkunasta). Todella hieno kaluste, hyvä että pidätte huolta siitä(kin).

  VastaaPoista
 2. Ei muuten yhtään käy kateeksi... Muuten vain alkoi naama vihertää hetki sitten :D

  VastaaPoista
 3. Tiedätkö, mulla oli nuorena ekassa kodissa Wassily-tuoli. Sittemmin möin sen kirppiksellä, kuten omistamani Artekin klassiset lastutuolitkin...että juu, joskus sitä on ollut vähän hätäisempi muuttamaan kodin lookkia. Onneksi vanhemmiten viisastuu :)

  Mutta tuoli näyttää aivan ihanalta, niin vaaleana kuin myöhemmin patinoituneenakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan vatsasta kouraisi, auts! Mutta turha surra sitä mihin ei voi vaikuttaa :)

   Poista
 4. Näyttää tooooodella hienolta! :)

  VastaaPoista
 5. On se vaan upea. Erittäin hyvä ellei täydellinen. =D

  VastaaPoista
 6. Yhdyn edellisiin mielipiteisiin: aivan täydellisen hieno! Sopii teille kuin nakutettu. On ollut tosi kiva seurata blogia ja katsoa miten teille on tupsahtanut muurahaistuoleja, Bertoiaa ja nyt tämä vanhasta kunnostettu Wassily. Tosi kivalta näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saara :) Wassily on ollut meillä tosiaan jo viitisentoista vuotta ja oli jo vanha ostettaessakin. Bertoia ja muurahaiset ovat ostettu myös vintagena ja murkut jopa melko hurjassa kunnossa. Täällä oli juttua niiden kunnostuksestakin http://muotoseuraafunktiota.blogspot.fi/2015/05/how-to-renovate-your-jacobsens-classic.html

   Poista
 7. Missä näitä voi uudelleenverhoilla ja millä hinnalla? Täällä olisi yksi Wassily-potilas ja en löydä mistään paikkaa jossa voisi korjata.. Tämä teidän on aivan ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikäli haluat autenttisuuden ja jälleenmyyntiarvon säilyvän täydellisesti, tuoli tulisi varmasti verhoiluttaa Knollin tehtaalla. Me käytimme turkulaista Verhoomo vaahteraa, joka on suosittu verhoomo juuri klassikkotuolien verhoilussa. Hinta kohoaa nahalla verhoiltuja lähelle viittä sataa.

   Poista
 8. Hei; missä teetit korjaustyön? Minulla olisi kaksi vintagewassilya saman hoidon tarpeessa.

  VastaaPoista
 9. Hei; missä teetit korjaustyön? Minulla olisi kaksi vintagewassilya saman hoidon tarpeessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Tuossa yläpuolella jo kerroinkin, että mikäli haluat autenttisuuden ja jälleenmyyntiarvon säilyvän täydellisesti, tuoli tulisi varmasti verhoiluttaa Knollin tehtaalla. Me käytimme turkulaista Verhoomo vaahteraa, joka on suosittu verhoomo juuri klassikkotuolien verhoilussa. Hinta kohoaa nahalla verhoiltuja lähelle viittä sataa.

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!