keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Suunnitelma
Vihdoin sain saatettua yhden kauan päässä muhineen asian eteenpäin. Nimittäin soitin verhoilijalle ja pyysin häntä tilaamaan paksua nature-nahkaa meidän vanhan Wassily-tuolin uusia remmejä varten. Olemme hankkineet tuolin vintagena yli viisitoista vuotta sitten ja nyt sen mustat nahkaremmit saavat vaihtua uuteen väriin. Paksu, uutena melkein nuden värinen, nature-nahka on käsittelemätöntä nahkaa, joka patinoituu konjakkiseksi hyvin nopeasti uv-säteilyn vaikutuksesta. Lisäksi, koska nahkaa ei ole suojattu millään, tulee siihen helposti myös läiskiä ja muita elämisen jälkiä, mutta se vain lisää mielestäni kalusteen persoonaa ja ilmettä.
Toinen to do-listalta jo poistettu asia on noiden Vitran Ltr Occasional pöytien tilaaminen. Siirrän Hayn Tray pöydät vierashuoneen yöpöydiksi ja saliin Wassilyn pariksi tulee kaksi musta/kromista Ltr pöytää. Flosin Parentesi, sen sijaan, on roikkunut ostoslistalla jo pari vuotta, katsotaan joko sen tänä vuonna saisi salin sohvan päätyä valaisemaan.

-tuija-


9 kommenttia:

 1. Ihan loistosuunnitelma!! Tykkään kanssa hulluna patinoituneesta nahasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii o :)

   Toivottavasti patinhoituu pian, ettei tarvii alkaa itse patinoimaan :)

   Poista
 2. Ihania suunnitelmia sulla, sopisi meillekin tuo kokonaisuus <3

  VastaaPoista
 3. Heh, tämä voisi olla mun ostoslista! :D Paitsi ettei meillä ole vintage Wassilyä. Mutta Eamesin pikkupöydän ajattelin kotiuttaa tänä vuonna. :)

  VastaaPoista
 4. Täydellinen plan! Meidän vintage Artekit odottavat myös nahkaa, josko tänä vuonna saisin projektin eteenpäin.

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!