lauantai 2. tammikuuta 2016

Pantone 2016 Colors of the Year

kuva
kuva
kuva
Kuva
Tänä vuonna Pantonen valitsemia vuoden värejä on yhden sijaan kaksi. Pehmeät pastelliset ROSE QUARTZ & SERENITY olivat itselleni ehkä hieman yllättäviäkin valintoja vahvojen tummansinisen ja tummanvihreän jyllätessä näyttävästi trendeissä. Mutta mikäs siinä, etenkin haalea ruusukvartsi sopii omaakin makuun ja kevään tullessa saapuvat pastellitkin aina sisustuksiin yhtä varmasti, kuin päivä pitenee, Vaalean, aavistuksen jopa lilaan sihtaavan sinisen sen sijaan sivuutan kokonaan. Ainoa väri, jonka kanssa en ole ikinä päässyt yhteisymmärrykseen, on juurikin vaalea, syreeni ja etäisestikin sitä muistuttavat sävyt. Väristä tulee mieleeni aina englantilaisten sisustusohjelmien intohimoinen  tapa maalata huoneet ympäriinsä tuolla sävyllä, mieluiten vielä tietysti vanhan tapetin päälle. Vähemmästäkin muuttuu Hyacinth Buckettiksi, yak! Mites, iskeekö?-tuija-14 kommenttia:

 1. Ei kyllä uppoa minuun. Vaikka ei väreissä mitään vikaa olekaan.

  VastaaPoista
 2. Jos meillä jossain noita sävyjä ensi vuonna näkyy, niin luultavasti enintään vaatekomerossa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on aina ollut fiksaatio noihin CAN rugsin mattoihin. Vaal.punainena/harmaanakin tykkään siitä, mutta niiden hinta rajoittaa ostohaluja ihan minkä värisenä tahansa.

   Poista
 3. Ruusikvartsi joo, mutta hemuli ei :) Ehkä menisin Riikkaa pidemälle vielä siinä, että luultavasti enintään alusvaatteissa =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mietin ens et mikä hemuli, mut sit äkkäsin :) Just nii, ihan se :D

   Poista
 4. Ei ehkä vielä värit innosta, mutta heräänkiin yleensä myöhäisten joukossa trendeihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelisin, että olet pitänyt oman linjasi tiiviisti trendeistä piittaamatta jo pitkään. Mitä sitä hyvää muuttamaan :)

   Poista
 5. Saako sitä vaaleanpunaiseksi sanoa? Mielestäni sopii vallan mainiosti harmaaan seuraksi. Sitä meill on yllin kyllin, joten voin oikein hyvin kuvitella ompelevani vaikka tyynyn tai kaksi. Kynttilät ainakin voisi olla tuota väriä, ja niitä löytyykin omasta takaa. Somistan vain kynttilöillä ja vaihtelen niitä, harvoin poltan, koska pelkään tulta. Tuota sinistä tuskin tulen edes kokeilemaan, sillä olen juuri laittanut pois kaikki siniset - sitä olikin yhden huoneen täydeltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa toki :)
   Vaaleanpunainen ja harmaa on ihan loistavat yhdessä, tykkään kyllä. Ja vaikka en valitsisikaan kallista mattoa noissa väreissä, tykkään silti ihan hirmuisesti tuosta CAN rugsin villamatosta.

   Poista
 6. ihanaa, meidän olohuoneen tapetti on vihdoin muodissa :) en ole koskaan tykännyt vaaleanpunaisesta tai pinkistä missään. Mutta tuolainen smokey pink on jees.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kuule Anna just nii. Ku tarpeeks kauan odottaa, on jo taas muodikas :D
   Mäki tykkään tuosta puuteripinkistä :)

   Poista
 7. <3 <3
  Vaik hemulist en ol ihan varma...

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!