tiistai 29. joulukuuta 2015

Pieni joululahjamme ja muutama joulukuva

Tiedetään, tiedetään!
Pitäisi mennä jo kohta uutta vuotta ja kevätjuttuja, mutta kun en edes joulukuvia ennemmin ehtinyt laittamaan, saati jouluja teille toivottetelmaan, sallikaa minun palata jouluun tämän verran. Tänä vuonna meidän joulu meni ohitse samalla hurjalla vauhdilla, kun koko muukin joulukuu ja hiljentyminen jäi ihan pariin päivään. Muutama viikko ennen joulua Romaniasta meille saapunut pieni, ihana joululahjamme kuitenkin kruunasi tämän joulun ja teki siitä spesiaalin.

Saanko esitellä; ihana, suloinen, leikkisä pieni rescue-koira Nea (tarkoittaa romaniaksi muuten lunta), sai meiltä ikoman kodin ja rakastavan perheen. Enää ei tarvitse palella tai syödä roskia. Huhtikuussa samasta paikasta meille kotiutunut Luisa, otti pienen vastaan äidillisellä tyyneydellä <3
Meidän tytöt!-tuija-


15 kommenttia:

 1. Kaunis kattaus, mutta tuo vesilasin paikka?
  Vesilasi on lasirivistön oikeassa reunassa säännön mukaan, vai oliko juomajärjestys joku muu vai ihan vain kuvausrekvisiittaa?
  -sattumalta sivulla-

  VastaaPoista
 2. Kiitos!
  No sittehän selvisi, miksi tuli juotua enemmän viiniä kuin vettä ;)

  VastaaPoista
 3. Minäkin muuten katan joskus vesilasin viinilasin vasemmalle puolelle. Omissa kattauksissani en aina välitä säännöistä, vaan siitä mitä juodaan ja missä järjestyksessä. Meillä kun usein viinilasista löytyy esim. kotikaljaa ja vesilasista vettä ja kotikaljaa hörpitään ruoan kanssa tiheämpään niin on kätevä että se lasi on käsillä helpommin :)

  Mutta voi mikä ihanuus tuo pikkuinen, on niin ihana kun teillä on jo kaksi onnellista prinsessaa joiden elämä on nyt onnellista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain, täällä ollaan ihan hurmoksessa noista kahdesta ihanuudesta. Meinaa työteosta tulla mitään, kun pitää helliä heitä :D

   Poista
 4. Ilonkyyneleet tulivat silmiin, kun näin tuon pienen söpöläisen. Juuri Neastahan taisi olla juttua yhdessä lehdessä aikaisemmin ja silloin vollotin ihan täysillä. Koira oli silloin vielä Romaniassa. Nyt on ihana koti, lämpöä, rakkautta ja ruokaa.

  Tosin vähän epäilyttää koiran kohtalo, kun ei teillä osata laittaa vesilasia etiketin mukaiselle paikalle ;D Oletko tarkistanut miten koirien ruoka- ja vesikupit on aseteltava, jotta kenenkään silmät eivät sairastu, jos sattuvat näkemään ne?

  Martta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä!! Missä lehdessä mahtoi juttua olla? Voikun saisin sen jostain käsiini. Neasta tiedetään sen verran, että hän on noin vuoden vanha ja hänet löydettiin pellolta, jossa oleili veljensä kanssa. Valitettavasti veli pääsi karkuun, eikä veljeä ole löydetty vieläkään (mä en kestä...ajattelen sitä jatkuvasti) Nea saatiin kiinni, ilmeisesti siksi että hänellä oli paha patella luksaatio polvessa. Jalka on nyt jo operoitu kahdesti ja on vihdoin kuntoutumassa, toinen polvi leikataan, kunhan tyttö on toipunut ja kotiutunut ensin täysin. Sellainen pienio aarre meillä :)
   Tytöt eivät taida huomata kuppeja ollenkaan, sen verran kiire on molemmilla saada lautanen tyhjäksi. Oikeat pikku-ahmatit ;)

   Poista
 5. Voi, nytkö teillä on kaksi suloisuutta. Ekaa kuvaa katsoessa (joo ensin kuvat, ja sitten teksti) ihmettelinkin, että noinko pieni koirakamu olikaan. Onnittelut uudesta perheenjäsenestä. Ihanan kodin annatte.

  VastaaPoista
 6. Jostain kuvasta jo näinkin toisen pikku suloisuuden ja näytin tietysti myös meidän koirahullulle, joka oli heti ihan myyty <3 Ihanaa vuodenvaihdetta teille, Tuija!

  VastaaPoista
 7. Syötävän suloinen parivaljakko. Ihanan kodin pienelle annatte <3. Ja erikseen pitää vielä mainita, että teidän kattaus on ollut hurjan kaunis! Onnea uudelle vuodelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jutta. Erityisen hyvää uutta vuotta teille ja jaksamista vaikean asian keskellä <3

   Poista
 8. Niin se menee: ensin tulee yksi ja sitten toinen ja... :) Onnellista uutta vuotta!
  -Melina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä manaa siellä :) kissoja ja koiria yhteensä 6 jo. Ei enää lisää :)
   Hyvää uutta vuotta!

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!