maanantai 2. marraskuuta 2015

Omakuvat tuliaisina


Pariisin viikonloppulomalla piirrätimme itsestämme omakuvat Montmartren taiteilijakukkulalla. Tällaiset matkamuistot, jossa yhdistyy samalla sisustuksellinen aspekti ovat omaan makuumme sopivampia, kuin vaikkapa valaisevat Eiffel-tornit, mitä myytiin turisteille joka nurkalla. Tutkailimme eri taiteilijoita hyvän tovin ennen valintamme, kunnes löysimme hänet, joka mielestämme osasi piirtää hyvin näköisiä kuvia. Kyseinen herra oli työssään myös hyvin tinkimätön ja jatkoi piirtämistä, kunnes oli tyytyväinen työhönsä. Siinä meinasi mallilta usko jo loppua ja takapuolikin puutua. Mutta lopputulos palkitsi kyllä hienosti, olimme molemmat erittäin tyytyväisiä ja tunnistimme kyllä itsemme vaivatta. Näin ei valitettavasti aina ole kyseisellä kukkulalla omakuvansa piirrättäneillä käynyt.

-tuija-


6 kommenttia:

 1. No on kivat matkamuistot! Vähän toista kuin sellaiset pilakuvat, joita jotkut katutaiteilijoilla teettävät ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos näistä olis tullut huonot, niin sitten olisi voinut sanoa tilanneensa karikatyyrit :)

   Poista
 2. Onpa ihanat matkamuistot! ainutlaatuista taidetta seinille :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö, meistäkin idea oli kiva vaikka omakuvat seinällä ensin hiukan epäilyttikin. Sitten ajateltiin, että no miksi ei, meidän koti :)

   Poista
 3. Näyttävät oikeasti tosi onnistuneilta! Ei tullut karikatyyrejä. Jotenkin skeptisesti itsekin olen aina suhtautunut noihin "piirteliöihin" :)

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!