maanantai 23. marraskuuta 2015

Kissasisustusta vol 3
Toisella blogitontillani, Oikotie sisustuksessa, esitellään kissojen huonekaluja, joita ei ainakaan uskalluksen puutteesta muotoilun suhteen voi moittia. Tuohan petihän on kuin  by Lassenin Kubuksen ja Happy balls:ien yhdistelmä. Jos kiinnostuit, täältä  löytyy lisää infoa.

-tuija-

7 kommenttia:

 1. Tunne sanoo: "Jes! Vihdoinkin säädyllisen näköisiä kissakalusteita! Voiko tuo olla tottakaan?"
  Sitten alkaa järki mokoma kuiskutella, että kuinkahan räjähtäneeltä pallokuutio näyttää sen jälkeen, kun siihen on kokeiltu kynsiä.
  Jos hankkisi sen vaikka hedelmäkoriksi ja laittaisi sellaiseen paikkaan, etteivät abyt pääse käsiksi... hmmm... Siis käytännössä se pitäisi ripustaa kattoon eikä sittenkään voisi olla ihan varma. Joo, ei ollutkaan hyvä ajatus :D

  Martta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lol, mä näön sut jo silmissäni koittamassa pelastaa tuota palloa :D
   Lyön myös vetoa, että meillä tuo jäisi joko kokonaan vailla huomiota tai sitten neljä kappaletta kolleja rusikoisi pallon hetkessä entiseksi :)

   Poista
 2. Sitten kun joku suunnittelisi koiranpetejä… Meillä edelleen pelkkä tyyny lattialla.

  Meyou-sanaleikistä vielä, että itselläni tuli naukuminen ekana mieleen. Meow!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meow mullakin tuli mieleen :)
   Mä oon myös etsiny säällistä koiranpetiä turhaan. Nyt saattaa olla mahkut sellaseen, kun ystäväni liikkeeseen tulee myyntiin myös koiranpetejä. Infoan sitte :)

   Poista
  2. Ilouutinen. =) Matkalaukun kansi pelottaa meidän Myytä, niin ei sekään pidemmän päälle toiminut…

   Poista
 3. Hei, piti kysyä kun luin edellisiä postauksiasi, tuosta teidän uudesta Beni-matosta vähän! Kun meilläkin on kyseisen maton etsintä käynnissä ja hinnat huimaa päätä, niin tuliko tuon maton mukana mitään aitoustodistusta tai muuta, itseäkin himottaisi tilata tuolta, mutta mistä tietää että matot ovat aitoja? -Pauliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Pauliina. Maton mukana ei tullut mitään aitoustodistusta, paitsi jos en sitä sitten hävittänyt kääreen mukana roskiin. Matto näytti silmääni kuitenkin käsintehdyltä ja aidolta. Myynnissä olevat matot ovat myös yksittäiskappaleita ja mitat aina mattokohtaisia eivätkä ns. standardimittoja. Minulla ei herännyt epäilyksiä, mutta varmahan en asiasta voi tietenkään olla. Googlasin yrityksestä ennalta tietoja ja mitään ikävää ei silmiini sattunut, joten toivotaan parasta. Sivuilla matoista sanotaan näin.

   Beni Ouarain-matto.

   Beni Ourain -matosta on tullut viime vuosina erittäin haluttu, ja tämä marokkolainen kilim- ja berberimatto omaa tosiaan kauneuden, johon harvat muut matot pääsevät. Trendcarpet tekee yhteistyötä Atlasvuorten juurella toimivan mattokauppiaan kanssa. Kauppias ajaa joka viikko vuorille ja ostaa Beni Ourain- ja Azilal-mattoja berberiheimoilta. Siten saamme huippulaadukkaita antiikkisia, puoliantiikkisia ja uusia Beni Ourain -mattoja paljon normaalia halvempaan hintaan.

   Beni Ourain –matto on fantastinen taideteos.

   Beni Ourain -heimo muodostuu useista eri berberiheimoista, joista osa on siirtynyt alaville maille kun taas osa asuu edelleen ylhäällä Atlasvuoristossa ja hankkii elantonsa lampaiden kasvatuksella. Lampaat tuottavat ainutlaatuista ja hienointa villaa, ja tästä villasta valmistetaan maineikkaat Beni Ourain -matot. Naiset – jotka ovat useimmiten heimon mattoja kutovia jäseniä – luovat matot omista kokemuksistaan: matossa näkyvät usein luonto, rakkaus, syntymät, usko ja naiseus. Tavatonta ei ole sekään, että Beni Ourain -matto on kudottu ulkoista uhkaa vastaan, jolloin mattoon on kudottu onnenamuletteja ja muita elementtejä, joiden tarkoitus on tuoda onnea ja menestystä.

   Kaikki Beni Ourain -matot ovat uniikkeja.

   Kaikki Beni Ourain -matot ovat erilaisia, ja Trendcarpet valokuvaa kaikki saamansa matot. Kaikki kotisivulla näkemäsi matot löytyvät varastosta ja lähetetään rahtivapaasti ja ilmaisella palautusoikeudella 24 tunnin kuluessa.

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!