tiistai 17. marraskuuta 2015

Beni OuarainOlen puolihuolimattomasti pari vuotta etsiskellyt meille kohtuuhintaista marokkolaista Berber- mattoa, mutta aina satojen, jopa tuhansien eurojen hinta on kaatanut suunnitelmat. Teinpä joskus jopa vanhasta paimentolaismatosta oman diy:n (täällä) jäljittelemään aitoa Beni Ouarainia. Nyt kun Tori.fi:stä ostettu parinkympin Carl-Gustaf Hiort af Ornäsin sohvalöytö sai viimein ylleen uudet nahkaiset vaatteensa, oli aika tosissaan alkaa etsiä huoneeseen tuota ihanaa villammattoa.

Ja ehkä on ollutkin onni, että mattoa en ole ennen ostanut, koska löysin nyt kyseisiä mattoja trendcarpet.fi:stä edullisempaan hintaan, kuin mistään ennen. Eivät matot vieläkään ilmaisia ole, mutta hinnat ovat kuitenkin paljon maltillisemmat, kuin missään ennen olen nähnyt. Nyt oma Beni Ouarain köllii kirjastohuoneen lattialla vihdoin. On se vaan kaunis! (mutta käytössä on se omakin diy-matto)
-tuija-

P.S. Fasetissa Hollolassa on muuten esillä upea Carl-Gustaf Hiort af Ornäsin- näyttely. Kannattaa käydä!


12 kommenttia:

 1. Tuo sohva on mieletön! Kävin juuri ihailemassa Ornäs-näyttelyä Hollolassa, ja sain katsella noita sohvia läheltä. Kuvia tulossa blogiin pian. Mutta tiesitkö, että tuon sohvan ammoinen hinta olisi nykyeuroissa 6000 euroa? Eli ei ollut silloin eikä ole nytkään kovin halpa kaluste. Ihan aarre! Käsittämätön löytö, että sait noin halvalla. Kunnostitteko takaosan nahkanyöritykset? Kun en muista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohva on eittämättä yksi parhaista löydöistäni ever :) Sen takaosan nahkanyöritys on vielä vaiheessa, mutta ajatuksissa on kunnostaa se alkuperäistä kunnioittaen.

   Poista
 2. Toi sohva on ihan mieletön ja matto kanssa! Kiitos tuosta mattovinkistä :) Hollolaan pitää ehdottomasti päästä.

  VastaaPoista
 3. Matto sopii sohvan kanssa kuin nenä päähän! Pitäispä päästä tuonne näyttelyynkin.

  VastaaPoista
 4. Upea löytö. Hollolaan myös minä haluaisin päästä.

  VastaaPoista
 5. Kaunis matto ja ihana kokonaisuus <3 Tuo näyttely taitaa kyllä jäädä näkemättä, todella harmi :(

  VastaaPoista
 6. Täydellinen yhdistelmä! Minullakin matto-ongelma, samoin rahahaaste:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi rahahaaste ei ainakaan mulla taida ikinä helpommaksi muuttua :)

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!