torstai 15. lokakuuta 2015

Uusi, väärä matto
 Stockmannin Hullujen Päivien verkkokaupasta ostettu väärän värinen, iso villamatto osoittautui lopulta onnekkaaksi sattumaksi. Alun perin olin ajatellut tv-huoneeseen vaaleampaa mattoa, mutta tuo tumma tuokin paljon paremmin ryhtiä vaaleaan huoneeseen. Se sitoo myös Artekin sohvapöydän  kokonaisuuteen paremmin. Olin vältellyt  mustaa  mattoa siinä pelossa, että kaikki roskat näkyvät siinä helposti, mutta tuo maton kirjavuus kudonnassa pelastaakin  tosi paljon. Matto oli myös 2x3 metriseksi villamatoksi varsin edullinen ostos alle 200€  hinnallaan. Loppu hyvin siis!

-tuija-


17 kommenttia:

 1. Tuo matto on ihan kuningas. Siinä ei näy karvat. Olen ihastunut ikihyviksi, paras vähän turha, mutta silti niin tarpeellinen ostokseni kotiin ehkä ikinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin saman. Matossa on itsessään sen verran "karvainen" pinta, joten kissankarvat hukkuvat sopivasti joukkoon :)

   Poista
 2. Todella hyvin sopii teille :) Ja on tosiaan melko edullinen, kun yleensä tuon kokoiset matot maksavat maltaita.

  Kivaa loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
 3. Ei todellakaan näytä hutiostokselta/vahingolta. Näyttää ennemmin siltä, kuin tätä olisi tarkasti mietitty ja harkittu. Kaunis, joka tosiaan yhdistää koko tilaa ryhdikkäästi. Tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ennestään yksi mustavalkoinen villamatto, joka on roskien ja karvojen suhteen ihan armoton. Siksi pelkäsin tätä väritystä etukäteen. Onneksi tässä matossa värit sekoittuvat sopivasti kirjavaksi pinnaksi, jolloin tätä ongelmaa ei ole :)

   Poista
 4. Ihastuin ikihyvikseni tuohon kirhavuuteen! Siinä on jotakin tv-ruudun lumisademaisuutta ja grungea… Mutta ilman nuhjuisuutta tai migreeniä ;) Ihanaa myös, kun tuli uusi postaus, päivittäin täällä olen käynyt kyttäilemässä (koukussa) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvassa vilistää jonkin verran, mutta livenä säästytään migreeniltä :)
   Ai kamala, tuli ihan paniikki yrittää päivittää kiireen keskelläkin useammin, kun siellä noin mukavasti huutelet <3

   Poista
 5. Piti lukea otsikko moneen kertaan, kun näin kuvat joissa matto ei todellakaan näytä virheostokselta. Näyttää todella hyvältä koko huone ja matto tuo tilaan särmää. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnistunut ostos tosiaan :) Pelkäsin pahinta etukäteen, koska meillä tosiaan on ennestään yksi mustavalkoinen villamatto, joka on roskien ja karvojen suhteen ihan armoton. Kirjavuus pelasti tässä matossa paljon ja lopputulos on minustakin kaunis :)

   Mukavaa viikonloppua sinullekin!

   Poista
 6. Sinulla on ehkä maailman ihanin sisustusblogi <3
  Tämäkin postaus tuli niin tarpeeseen. Nyt tiedän mikä meidän ruokailutilassa mättää: matto on liian vaalea. Onneksi se on vanha, ennen muuttoa hankittu eikä omatunto soimaa, kun hankkiudun siitä eroon. On vaan niin vaikea löytää kissojenkestäviä omannäköisiä mattoja. Monenlaista olen kokeillut ja päätynyt siihen, että ns. jokapaikanmatot ovat ainakin meillä parhaat. Mulla ei hermo kestäisi muita, koska meidän katit ovat tosi herkkiä puklaamaan karvapalloja ja ihan riippumatta siitä, mitä niille syötetään.

  Pidän kovasti sisustustyylistäsi ja siitä, miten suunnittelet toisten ihmisten koteja. Harmi, että välimatkaa on turhan paljon. Muuten pukkaisi konsultointikeikkaa meillepäin...

  Martta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olipas piristävä ja kiva kommentti, kiitos Martta <3
   Villamatto on siitä hyvä, että villan oma luonnollinen rasva estää likaa imeytymästä kuituun sisään, jolloin sen puhdistaminen on helpompaa ja siksi villamatto toimii hyvin juuri pöydän alla :)

   Poista
 7. Onpas kaunis matto... hyvä, että tuli väärä väri :)

  VastaaPoista
 8. Onpas kaunis matto... hyvä, että tuli väärä väri :)

  VastaaPoista
 9. Ihana matto, ja hyvältä näyttää mustana!

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!