tiistai 27. lokakuuta 2015

Pariisilaisasunnon charmiaTerveisiä  Pariisista!

Kesälomien jäädessä vain pariin yksittäiseen päivään, vietimme nyt mieheni kanssa pidennetyn viikonlopun nauttien Pariisin syksystä. Varasimme tuttuun tapaan asunnon Airbnb:ltä hotellin sijaan ja tällä kertaa asuntomme sijaitsi  Pariisin 3. ja 4. kaupunginosien alueella sijaitsevalla Le Maraisin, eli tuttavallisemmin Maraisin aluella. Koska esteetikkona nauttin lomallakin kauniista asioita, kiinnitettiin erityistä huomioita sijainnin lisäksi myös asunnon ulkonäköön. Tässä muutamia kuvia napattuna "lomakodistamme". Pahoittelen kuvien laatua, kuvanottohetkellä oli hämärää ja minulla ei ollut jalustaa mukana.

-tuija-2 kommenttia:

  1. Valtavan kaunis asunto! Ja kauniit kuvat♥ Airbnb on vieras meille, mutta harkitsemisen arvoinen. Joku muukin tuossa sitä just suositteli. Oltiin miehen kanssa Pariisissa aika tarkkaan 10 vuotta sitten, mä odottelin esikoista. Ihanat muistot... ehkä taas joskus?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samalla rahalla saa enemmän neliöitä sekä oman rauhan, kun vuokraa asunnon. Toki hotelliaamiaiset ovat sitten nautittava ravintolassa tai kokattava itse, mutta tämä sopii meille hyvin :)

      Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!