keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Jaksaa, jaksaa..Tervetuloa meille! (arvonta)

Vapautuipa yllättäen keskellä päivää muutama hetki ylimääräistä aikaa ja käytänkin sen tänne blogiin. Viikonloppuna Ukissa järjestettävä avoimien ovien Vanhat Talot-tapahtuma on vienyt jokaisen töiltäni liikenevän ajan ja mihinkään ylimääräiseen en ole taipunut. Olen kuvannut lähes kaikki tapahtuman kotikohteet kotisivuillemme sekä häärinyt yhtenä puuhanaisena tapahtuman kulisseissa.  No, viikonlopun jälkeen hellittää ja odotankin innolla kyseistä tapahtumaa, olemmehan siinä itsekin mukana myös yhtenä avoimena kohteena. Täräytänkin tänne blogiin nyt viime tingan arvonnan ja arvon 2-hengen rannekepaketin viikonlopun tapahtumaan. Kommentoi postausta ja jätä sähköpostiositteesi, niin saan voittajan kiinni. Arvonnan suoritan perjantaina klo 12.00 ja laitan voittajalle viestiä. Kiikutan voittajan rannekkeet torin myyntipisteelle, nimellä varustettuna.  Lisätietoja tapahtumasta löydät kotisivuiltamme, klik!Niin ja Tervetuloa nyt kaikki meille tulevana lauantaina ja sunnuntaina :) Nähdäänkö?

-tuija-

EDIT! Voittajat arvottu. Rannekepaketin voittivat MiiaH ja Anna Vesterholm, laitan teille mailia. Onnea!

14 kommenttia:

 1. Voi olisi kiva voittaa rannekkeet tapahtumaan.En ole tapahtumassa koskaan käynyt, vaikka tätini Ukissa asuukin ja joka kesä siellä muuten käydäänkin ihanaa kesäkaupunkia ihastelemassa.Toivottavasti nähdään.
  tiinak.rautiainen@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Ihan varmasti nähdään Tuija :-) innolla odotan lauantaita. Nuo kuvat jo saavat sormeni syyhyämään ja mielikuvituksen laukkaamaan, että mitä ihanuuksia ja mitä ideoita sieltä saankaan minun vanhaan talooni. Toivottavasti arpaonni suosii minua tällä kertaa :-)
  anna.vesterholm@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Paikalla !! :D :D

  pirkko51@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Tulossa ollaan voitanpa nuo rannekkeet tai en :) Toivottavasti löydän myös teidän talolle! Pitkään olen jo halunnut päästä kurkistamaan moniin Uudenkaupungin vanhoista taloista. Nyt se on mahdollista, jipii! :)

  riikka1608@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Sunnuntai ois kyllä vielä ohjelmaton, joten koklainen onnea! :)

  teijapk@netti.fi

  VastaaPoista
 6. Edelliskerrasta onkin aikaa, kun näiden pytinkien parissa ollaan oltu. Nimenvaihdoskin päivälle näköjään tehty. Inspiroitumaan tullaan jokatapauksessa, mutta ilmaislipput olisivat mukava piristys! :)

  VastaaPoista
 7. Ensimmäisen kerran kuulin tai siis näin ilmoituksen tästä tapahtumasta, Mielenkiintoiselta vaikuttaa, kokemusta on Loviisan vanhoista taloista sekä täällä Pirkanmaalla Hämeenkyrön vanhoista taloista... Olisi mukava tehdä viikonloppureissu Uuteenkaupunkiin tutustumaan kohteisiinne :)

  soili.jalava@elisanet.fi

  VastaaPoista
 8. Juu, ihan vissiin nähdään 😃. Voi ku onni suosis niin oisin ihan mahdottoman tyytyväinen👍🏻. Mutta, lauantaihin, joka tapauksessa, CU!
  miiamaarit123(at)gmail.com

  VastaaPoista
 9. Käytiin kesällä kerran Uudessakaupungissa ja ihastuttiin ensinäkemältä. Arpaonnea kokeilemaan siis! :)

  VastaaPoista
 10. Vkonlopun tapahtumaa odotellessa. Toiveikkaana osallistun arvontaan :)

  VastaaPoista
 11. Kelpais tulla poikkeamaan. ��

  mir.ella(at)luukku.com

  VastaaPoista
 12. Oli kiva käydä! Ihana talo, aivan helmi. Ja oli myös kiva jutella.
  Nyt kotona täydessä inspiraatiossa :)

  VastaaPoista
 13. Oli kiva käydä! Ihana talo, aivan helmi. Ja oli myös kiva jutella.
  Nyt kotona täydessä inspiraatiossa :)

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!