lauantai 8. elokuuta 2015

Ikea Sinnerlig

Kävin eilen nopeasti paikanpäällä Ikeassa katsastamassa Ilse Crawfordin suunnitteleman SINNERLIG-malliston ja siihen kuuluuvat yli 30 tuotetta. Etukäteen suosikiksi oli noussut kevytrakenteinen sohvasänky, mutta vaikka tavarataloon oli rakennettu oma osasto Sinnerlig-tuotteille, ei sohvaa näkynyt osastolla. En  löytänyt sitä muualtakaan tavaratalosta, joten olisiko se  vielä saapumatta Raisioon. Tuskin sitä ainakaan loppuun on vielä myyty. En kuitenkaan kysellyt sohvan perään sen enempää, kun en sohvaa ollut hankkimassa, mutta yllätyksekseni mukaan tarttui pari sarjan astiaa, joita en ollut etukäteen noteeranut lainkaan. Sinnerlig keraaminen kannu ja iso pyöreä lautanen sopivat kuin nenä päähän jo olemassa oleviin omiin aasia-tyylisiin astioihini. Kannuissa oli,  muuten polttoerästä ilmeisesti riippuen, melkoisia värivaihteluita. Itse valitsin tuollaisen vähän 70-lukuisen oloisen vihertävänruskean kannun. Tänään testattiin astiat sushilounaalla ja todettiin, että kaunis on, mutta kannun nokan muotoilua olisi voinut vielä jatkaa. Se nimittäin lirauttaa kaataessa  vettä myös ohi lasin. Mitkä ovat sarjan omat suosikit ja aiotko hankkia niistä jotain?


-tuija-

6 kommenttia:

 1. Minäkin käväisin tänään Ikeassa tutkailemassa Sinnerlig-mallistoa, korkkiset penkit ja jakkarat ihastuttavat. Ehkä hieman sekavasti esille, kaikkea en minäkään bongannut. Täytyy mennä uudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korkki materiaalina on kaunis ja lämmin. Pöytien kovin heppoisen oloinen rakenne sen sijaan jätti toivomisen varaa :(

   Poista
 2. Mulla on nuo ihanuudet vielä näkemättä, mutta en malta odottaa... ihanat keramiikat kannoit sieltä kotiin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuollainen hiukan seitkytluvun tyylinen keramiikka viehättää kovasti tällä hetkellä :)

   Poista
 3. Kylläpä on kauniita materiaaleja. Pitää ehdottomasti käydä pian tuota odotettua ja kohuttua kokoelmaa katsomassa. Vastasin muuten vihdoin haasteeseesi. Käypä kurkkaamassa:
  http://muotoseikka.blogspot.fi/2015/08/voiko-kuluttaa-ekologisesti-consuming.html

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!