tiistai 14. heinäkuuta 2015

Yksiön sisustaminen

Vaikka s sanaa en tohdi ääneen mainita, kun kesäkään ei ole vielä alkanut, on se jossain määrin jo ainakin opiskelupaikan saaneiden mielessä. Jos ei muuten, niin  opiskelija-asuntojen ja yksiöiden kiivas metsästys ainakin on jo usealla käynnissä.
Pienissä neliöissä tilankäytön suunnittelu tärkeys korostuu enemmän, kuin väljemmissä tiloissa ja ruokailuun, nukkumiseen sekä oleiluun tarvittavien kalusteiden sijoittelu saattaakin aiheuttaa päänvaivaa.

Tässä Svensk Fastighetsförmedlingin sivuilla myynnissä olevassa  30m2  yksiössä on käytetty niin  ennakkoluulotonta kalustesijoittelua, että jaan sen teidänkin nähtäville.
Vuode on sijoitettu tavallisesta poiketen suoraan ikkunoiden alle ja näin näkymä tähtitaivaalle on taattu. Kun  tarvitaan suojaa auringolta tai halutaan erottaa vuode muusta tilasta, voi sen tehdä kätevästi verhoilla, joiden tangot ovat asennettu molemmille puolille vuodetta. Oivaltavaa! Asuntoon on  saatu normaalin vuoteen lisäksi vielä mahtumaan kulmasohva sekä neljän hengen ruokapöytä, mikä ei aina suinkaan ole ongelmatonta. Alimmaisena on vielä pohjakuva, jossa esillä se tavanomaisempi asettelu kalusteille. Inspiraatiota!
-tuija-6 kommenttia:

  1. Tuo on kyllä aika hieno idea, nuo verhot sängyn molemmin puolin :)

    VastaaPoista
  2. Tosin tuo Ikean pöytäryhmä on ihan karsea, jos meinaa joskus siinä pöydän ääressä istuakin. :) Epämukavampia tuoleja en tiedä.

    VastaaPoista
  3. Siis tuo syvennys ikkunan luonahan on kuin tehty sänkyä varten :) Mahtavaa ajattelua! Tuo pohjakuva missä sänky on huoneen laidalla on niin tylsä.....

    VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!