sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Reunion

Tänään meillä on vietetty jälleennäkemisen juhlaa, kun kaksi romanialaista typykkää tapasivat toisensa ensikertaa Suomeen sijoittumisensa jälkeen. Kaksi  erilaista ja kuitenkin niin samanlaista. Samojen kokemusten jäljiltä, niin herkkiä ja niin hauraita. Ja kuitenkin niin sisukkaita tyttöjä, joista kumpaisestakin pilkistää jo oma persoona.

Uskon, että tytöt muistivat toisensa. Sen verran tutusti juostiin peräkkäin ja yhteistuumin jahdattiin vähän kissojakin, mitä Luisa ei koskaan ole vielä tehnyt yksinään. Joukossa selvästi myös tyhmyys  tiivistyy, kun kumpaisenkin suusta sai kaivaa pariin otteeseen kissanlaatikon tuotoksia. Pääasia oli kuitenkin, että hauskaa oli ja ihan sydämmestä puristi katsella näitä kahta, jonka kohdalle osui se lottovoitto.

Kuvassa vasemmalla meidän Luisa, jonka grunge-tyyli näytti vähän resuiselta Sessan trimmatun frisyyrin rinnalla.

Rescue friendsSessa ja Luisa

Jos mä ihan vähän jahtaisin...

Vie sinä, minä vikisen

Eikö täältä saa minkäänlaista palvelua? Henkilökunta?

-tuija-

8 kommenttia:

 1. Voi ei Tuija, mulle tuli taas melkein kyynel silmään noista suloisuuksista. Heillä on kyllä käynyt lottovoitto. Ihania viattomuuksia, jotka haluavat aina vain hyvää kaikille. Koirulaiset tuovat niin paljon iloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö Anne, oli ihan mahtavaa katsoa näiden kahden riemua olla vain koiria, huolettomia sellaisia. Nyt joku muu pitää huolta ja johtaa laumaa, rakastaen <3
   Ihanat muruset, Sessa pieni prinsessa ja Luisa, hieman rotevampi turre :)

   Poista
 2. Niin söpöjä - miten kissat ovat tottuneet tähän uuteen tulokkaaseen ?

  VastaaPoista
 3. Olen onnesta mykkänä. :-) Niin suloisia ovat nämä kaverukset, ja onnenpekkoja kaiken lisäksi. Voi tuota koiranelämää. ♥

  VastaaPoista
 4. Haha! Oli varmaan koirakamuillekin hauska päivä :) Vitsit, ne mahtaa miettiä minkälaisen lottovoiton saivat.

  VastaaPoista
 5. Jostain syystä en saa nyt vastattua kaikille erikseen, vaan ainoastaan tänne alle :(
  Anne, kissat ja Luisa elävät sopisasti yhdessä kuin olisivat näin aina tehneet. Meillä on harvinaisen sosiaaliset ja kiltit kissat ja Luisakin on niin hillitty ja vähäeleinen käytökseltään, että alusta saakka kaikki on mennyt paremmin kuin hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upeaa kuulla - siskoni aikanaan olis halunnut kissalleen kaverin toisesta kissasta - ensimmäinen tulokas antoi heti kyytiä ja irvisteli kuin leijona - siihen tyssäs. Oisko pitänyt hankkia koirakaveri :)) nyt tämä erakkokissa nukkuu tyytyväisenä kaikki välit hobby hallin pienessä pahvilaatikossa - josko arvas, että ei sinne muita mahdu, niin on eroja kissoissa kuin on meissä ihmisisssäkin ;)

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!