lauantai 18. heinäkuuta 2015

Ammeellinen hortensioita ja 11 kiloa appelsiineja

Pori Jazzit menevät omalta kohdaltani tänä vuonna enemmän töiden, kuin musiikin merkeissä, mutta mukavaa on ollut siitä huolimatta. Pitkästä aikaa sain tehdä hieman toisenlaista duunia, kun somistin paria SuomiAreenan yhteydessä järjestettävää kutsuvierastapahtumaa. Olo oli kuin New Yorkin kukkakeisari Jeff Leathamilla konsanaan, kun raahasin kukkaia, vaaseja muita somistustarvikkeita kotiimme. Kaiken kaikkiaan isoja hortensioita oli poreammeellinen (kukkia säilytettiin siellä) ja somistukseen käytettäviä appelsiinejakin 11 kiloa. Isoimmat maljakot olivat korkeudeltaan 60cm ja voitte kuvitella että ne painoivat  täynnä vettä.
Kuvissa näette kokoamiani harjoitusasetelmia, jotka toteutettiinkin sitten paikanpäällä juuri vastaavalla tavalla. Väritys sai alkunsa tilaajan logon värityksestä sekä toimialasta.


-tuija-


8 kommenttia:

 1. Insta-kuvasi vuoksi tarkkailin eilen suomi-areenan kukkasia, mutta sinun kukat olikin toisaalla..harmi näyttävät niin hyvältä että olisi ollut kiva nähdä asetelmat paikanpäällä. Nyt kotimatkalla kauniissa kesäsäässä.

  VastaaPoista
 2. Onpas raikkaat värit. Hienoa duunia.

  VastaaPoista
 3. Vau, niin näyttävät ja fressit asetelmat! -Pauliina

  VastaaPoista
 4. Ihanan raikkaan näköiset!
  -Laura-

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!