tiistai 23. kesäkuuta 2015

Lagerhaus tärpit

Ruotsin kävijöille edullisista kodintarvikkeistaan varsin tuttu Lagerhaus, on aloittanut verkkokauppatoimitukset myös Suomeen. Niille, jotka eivät liikettä vielä tunne, voisin kuvailla sitä astetta tyylikkäämmäksi Tiimariksi tai Tigeriksi. Krääsäkauppa jep, mutta aina sieltä jotain mukavaakin löytyy. Keräsin kollaasiin pieniä herkkuja tämän hetken tarjonnasta. Marmorikupin ja lusikan sekä oven päälle laitettavat messinginväriset koukut saatoin ihan tilatakin. Onko tuttu liike?


-tuija-

11 kommenttia:

 1. Lagerhaus on kyllä huippu! Ihanaa kun ei enää tarvitse kanniskella niitä kotiin, vaan saa tilata. Pitääpä tsekata onko verkossa tarjolla lasisia pillipulloja, myymälässä niitä oli hauskana sixpackina.

  VastaaPoista
 2. I don’t know how should I give you thanks! I am totally stunned by your article. You saved my time. Thanks a million for sharing this article.

  VastaaPoista
 3. Ihania ihania juttuja olet bongannut. Pitääpä käydä tutustumassa :).

  VastaaPoista
 4. Kiitokset muistutuksesta. Lagerhaus on kyllä tuttu Tukholman reissuilta, mutta eipä ole tullut vilkuiltua verkkokaupan antia :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos tästä tiedosta! Monesti olen käynyt yrittämässä tilata suomeen, ikinä siinä onnistumatta :D

  VastaaPoista
 6. Ajoittaisena blogisi seuraajana ihailen tarmokkuuttasi. Sisustaminen vain on kovin kaksipiippuinen juttu: pitäisi kuluttaa jos talouslukuja kuuntelee ja toisaalta elää kestävän kehityksen mukaan. Jälkimmäistä kyllä ihanteellisesti toteutat kertomalla DIY – projekteista.
  Entä mitä mieltä olet jutusta: Mökkiohjelmia miljonääreille?
  http://blogit.omaaikalehti.fi/jarmo-aaltonen/mokkiohjelmia-miljonaareille/
  Olisi mukava lukea kommenttisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä onkin hyvä aihe oikein omaan postaukseen. Kirjoitan tästä lähipäivinä, käy kurkkimassa!

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!