maanantai 22. kesäkuuta 2015

Juhannussaalis

Hyvää juhannuksen jälkeistä elämää!
Yrittäjyydessä on paljon hyviä puolia, joita en vaihtaisi pois. Ehdottomiin huonoihin puoliin kuuluukin sitten esimerkiksi ennalta määrätyn työajan puute. Kun kukaan ei käske tai määrää, on huono sanomaan ei ja kaikenlaiset haasteet kiinnostavat, tuntuukin välillä, että on aina töissä. Nämä aamusta iltaan jatkuvat työpäivät heijastuvat välillä tänne blogin puolelle. Toivottavasti kuitenkin jaksatte mukana, vaikka tarinaa tulee välillä hitaammin.
Asiasta kukkaruukkuun! Kun paljon kulkee ja kiertää, on siinä myös puolensa. Törmää asioihin, jotka on pakko poimia mukaansa. Kuten nyt nämä vanhat puiset portaat. Yhtään en tiedä mihin nämä sijoittaisin ja painaakin ihan julmetusti, mutta kun halvalla sai...sanoi Sulo Vilen. Tönöttäkööt nyt hetken tuossa tv-huoneen/olohuoneen nurkassa.

-tuija-


10 kommenttia:

 1. Kyllä täällä pysytään kuulolla, vaikka postaustahti ei aina olisi niin tiivis. Ei se määrä, vaan laatu. ;)

  Ja ihanat on portaat! :)

  VastaaPoista
 2. No voi että - nuo on just ne portaat, mitä minä olen etsinyt - että pääsis katon rajassa oleviin kirjoihin käsiksi - näinhän se menee - nopeat syövät hitaat :D!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näillä mäkin yllän ottamaan alas pesuun ne kissan merkkaamat verhot kerran viikossa :O

   Poista
 3. Heh, kyllä meidän yhteinen juhannuskauppias näistä jo raportoikin. Oli meitäkin jo odottanut kauppaansa - juhannusaattona :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kun mä sanoin,että olette tulossa :) Luin sun päivityksen facebookista ja tartuin heti syöttiin. Ja portaisiinkin näemmä ;)

   Poista
 4. Onpa ihanat portaat! Tsemppiä kiireisiin työpäiviin!

  VastaaPoista
 5. Hey keep posting such good and meaningful articles.

  VastaaPoista
 6. Kiire on lähiaikoina ollut meillekin tuttu tunne. Muuttamaan ei vielä pääse ja blogiin ei pahemmin tämän sotkun keskeltä ole päivitettävää. Semmoista se on välillä. Kärsivällisyyttä kysyvää.

  Tsemppiä sinne :)

  ps. upeet tikkaat. Mun pitäisi juuri tuollaiset tukeva, korkeat ja kauniit löytää meidän uuteen kotiin. Odottelen, että tulee jossain vastaavat vastaan :)

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!