keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Edellisen kotimme piha

Vanhoja kuvia koneelta etsiessäni, osui silmiini edellisen kotimme pihakuvia. Olen saattanut niitä täällä joskus aiemmin julkaistakin, en muista, mutta yhtäkaikki, laitan ne nyt tänne esiin. Tämä piha rakennettiin alusta loppuun ilman koneita, kahdella lapiolla sekä yksillä kottikärryillä, nuoruuden innolla sekä väsymättömällä tarmolla. Nyt tulee hiki pelkästä ajattelusta!

10 kommenttia:

 1. Onpa upea ja runsas piha! Pidän noista runsaista istutusalueista. Tulee lapsuuden puutarha mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vilja. Mä rakastin tätä pihaa. Ehkä osaksi juuri siksi, että se rakennettiin itse alusta loppuun ihan tyhjästä. Joka ikinen polku, allas, taimi, aita, terassi, grillialue jne. Pihaan meni kahdentoista vuoden aikana tuhansia työtunteja ja tietysti myös paljon rahaa, kun kaikki taimet ostettiin kaupasta. Mua vähän jopa itkettää, kun katson näitä kuvia. Hymyilen silti kyynelten läpi :)

   Poista
 2. Kauniin runsasta. Meillä on nyt ekaa kertaa piha, jossa on tilaa ja edellisten asukkaiden jäljiltä myös paljon kasveja, ja alkoi vähän hymyilyttää tuo omin pikkukätösin nuorena ja lapiolla -meininki. Sitä se täällä on nyt ollut... Lähinnä kyllä sen takia, että kasveja on kaivettu ylös ja haaveissa siintää vähän ruohonleikkuuystävällisempi piha kuin tämä nykyinen, jossa kierrettäviä esteitä on enemmän kuin liikaa :D

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis ja monimuotoinen piha! Nyt tekisi kyllä mieli nähdä myös muutama kuva entisen kodin sisätiloista, sillä eivät ne varmasti jääneet pihalle toiseksi... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka, täytyy katsella josko jostain koneelta löytyisi kuvia :)

   Poista
 4. Eikä, ihana :) Oletko esitellyt tätä kotia aikaisemmin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana :)
   En muista olenko. Täytyy koittaa etsiskellä kuvia ja tehdä niistä postaus!

   Poista
 5. Hieno piha! Meillä ei myöskään ole koneita. Kaksi kättä, joskus useampi, lapio ja kottikärryt. Niillä mennään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ihanaahan se on kättensä jälkiä jälkeenpäin katsella ja jos ei muuta, niin säästyypä rahaa ja kunto kasvaa :)

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!