maanantai 25. toukokuuta 2015

Lavasohvaa ja messuilua

Viikonloppu vierähti töiden parissa ja kiireet heijastuvat valitettavasti myös tänne blogin puolelle. Uudenkaupungissa järjestettiin viime viikonloppuna  toista kertaa Minifarmi/Kukkamessut, jossa olin  jakamassa sekä sisustusneuvoja, että luennoimassa lyhyesti sisustuksen uusista trendeistä. Kuvissa muutama yksityiskohta vielä rakenteilla olevasta messuosastostani.
On muuten harvinaisen vaikea koota visuaalisesti kaunista aluetta jäähalliin, jossa lattiassa ovat teipaukset näkyvissä ja osastoa rajaavia seiniä ei ole. No hyväksi havaitulla lavasohvalla ja intiimiyttä tuovalla paviljonkilla mentiin. Onneksi kaupungissamme on mahtavia yrittäjiä ja liikkeitä, joista sain lainaksi somisteita alueelle.-tuija-

Tekstiilit lavasohvalla ja tuoleilla sekä lyhdyt Sisustus Ulpukka, kukat Siivosen Kukkapirtti ja paviljonki Uudenkaupungin Huonekaluliike Stemma. Kiitos!

6 kommenttia:

 1. Kelpo lopputulokseen pääsit, mutta tässä on taas oiva esimerkki siitä, että lattiaan kannattaa todella panostaa. Se on se suurin yksittäinen pinta, joka antaa tilalle raamit =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin totta. Pelkkä iso messumatto olisi koonnut koko alueen paremmin yhteen, mutta näin tilan, sen koon ja lattian vasta päivää ennen messuja, joten piti vähän sovelttaa :)
   Mutta siitä viis, hyvin meni ja ihmisiä oli mukavasti liikkeellä.

   Poista
 2. No ei ollut ehkä ihan parhaat mahdolliset puitteet tapahtumalle? Mutta hienon näköisen osaston olet silti saanut aikaiseksi! Tosi kaunista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Messut olivat Minifarmi/kukkamessut ja tänä vuonna edellisten lisänä oli vielä lomarakentaminen sekä sisustus. Messualueita oli kaiken kaikkiaan kolme. Tämä jäähalli, missä oli esiintymislava sekä lomarakentamiseen ja sisustukseen liittyvät toimijat. Hallin vieressä oli iso ulkoalue täynnä maatalousnäyttelystä tuttuja koneita ja vempeleitä ja pienen matkan päässä oli vielä pienempi kenttä täynnä kukkamyyjiä sekä maatilan eri eläimiä. Eli kyllä puitteet tällaisille messuille olivat kaiken kaikkiaan ok, mutta sisustuksellisessa mielessä ei tietysti ihan parhaat. Hyvin pärjättiin kuitenkin ja osaanpas jatkossa varautua asiaan hyvissä ajoin. Ainakin messumatolla :)

   Poista
 3. Hienolta näyttää! Me oltiin viime vuonna paikalla, mutta tällä kertaa ei ehditty.

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!