keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Ystävän luona

Sunnuntaina esittelemäni kevytsoraharkkopöytä oli ystäväni kauniista kodista, jonka yksityiskohtia kehtaa esitellä enemmänkin. Ensimmäinen kuva on otettu oleskelutilasta keittiöön ja ruokailutilaan päin, missä katseenkiinnittäjänä toimii konjakkinahkainen Imola-tuoli sekä kätevä, moneen suuntaan kääntyvä Artemiden Tolomeo Sospensione valaisin.
Oleskelu- sekä keittiötilaa erottaa toisistaan iso, tammikantinen saareke, jossa on, paitsi runsaasti säilytystilaa, myös mahtavasti työskentelytilaa. Alaslaskettu katto sekä lattiamateriaalin vaihtuminen laattaan, jakaa tilaa myös visuaalisesti.
Tilaa isommalle pöydälle on saarekkeen vieressä. Ruokailuryhmä koostuu vanhasta, jatkettavasta pöydästä sekä mustasta, taljoin pehmennetystä penkistä. Kolme  Ikean kokoontaitettavaa tuolia pääsevät pian palvelemaan varatuoleina,  kun uudet tilatut  tuolit saapuvat. Ruokailuryhmän valaisimina on kaksi Iina Vuorivirran keraamista Mass Produced Individualism -valaisinta. Kaunista, tyylikästä ja toimivaa!


Mikäli haluat katsella lisää kuvia tästä kodista, klikkaa itsesi Oikotien KOTIKIIKARISSA-blogiini tästä!

-tuija-

8 kommenttia:

 1. Kaunis ja rento sisustus! Kadehdin erityisesti tuota isoa saareketta, jonka ääressä on kunnolla tilaa kokata ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin mukavan kokoinen ja tykkään etenkin tuosta viimeistelystä, tammea ympäriinsä.sovuja myöten. Muutamat herkkuateriat on tämän ääressä väsättykin samalla maailmaa parantaen :) Hyvät tuli ruuista ja maailmastakin pikkasen parempi ;)

   Poista
 2. Onpa kerrassaan kaunis sisustus. Harmoninen yhdistelmä tiukempia linjoja ja pehmeitä muotoja, viileetä ja lämmintä, erilaisia materiaaleja. Ja nuo Iinan valaisimet ovat ihan täydelliset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis koti, kauniilla naisella :)
   Ja kyllä, huoh nuo Iinan valaisimet!

   Poista
 3. Voi että tuo Imola on ihana...! Muutenkin asunto on tosi viihtyisästi sisustettu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Imolan kanssa kävi melkoinen mäihä, kun bongasin sen esittelykalusteena melkein puoleen hintaan!

   Poista
 4. Kaunis koti. Ja nyt syttyi kyllä nojatuolirakkaus!

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!