perjantai 17. huhtikuuta 2015

Viikonlopun remppailut

Huh mikä viikko! Ennen viiikonloppuvapaan aloittamista poikkesin vielä pakettiautomaatilla sekä matkahuollossa. Paketeista kuoriutuvien esineiden mukana huuhtoutuivat haaveet vapaasta viikonlopusta. Toisesta laatikosta paljastui nimittäin Farrel&Ballin maali sävyssä Hague Blue ja toisesta messinkinen, marmorijalkainen seinävalaisin. Arvatkaa maltanko olla tarttumatta maalisutiin jo heti huomenna? Valaisin oli vielä upeampi ja  kookkaampi luonnossa, kun mitä uskalsin edes toivoa.Olin jotenkin mieltänyt valaisimen kuvasta paljon pienemmäksi, mutta tuon mukana tulleen polttimon kanssa kokoa on 40cm. Katkaisimena on varressa oleva nuppi, joka toimii samalla myös himmentimenä. Ihanaa yllättyä näin positiivisesti. Ja kuvassa näette tulevan sijoituspaikan sekä maalille, että valaisimelle. Stay tuned!
-tuija-


6 kommenttia:

 1. Ihanuudet - odotan niin lisää remppakuvia :) ja tahdon kuulla mielipiteesi tuosta maalista. Lamppu on makee.

  VastaaPoista
 2. First things first: Koiruus vie mun sydämeni! Palaan kuviin uusiks ja uusiks. Voi mikä sydänkäpynen! Lisää kommentoitavaa: Ei oo totta nuo tuolit! Meitsillä on kans niitä jo yhden seurojentalon tarpeisiin, muttamutta...tulen päätymään Torille. Ja sit, sinistäkö se siinä purkissa...odottelen mielenkiinnolla. Extra: Mites oliivipuu? Viikonloppuja sinne, Sanna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka moi Sanna :)
   Luisa on oikea sydänkäpynen, näette häntä kyllä jatkossakin.
   Vai seurojentalon verran Myraneja, sinne seuraintaloon mäkiin haluan mukaan ja jos ne menee Toriin joskus, ni sit täytyy huikkailla ens täällä ;)
   Oliivipuu...no selvisi talvesta vaikkakin sulkasatoisena. Uutta kasvua oli jo hurjasti näkyvissä ja siirsin sen ulos. Ilmeisesti äkillinen aurinko ja kova tuuli oli nuorelle uudelle kasvustolle liikaa ja kaikki uudet lehdet kuihtuivat. Hengissä puu kyllä on mutta hieman kärsineen näköisenä. Eiköhän se kuitenkin kesällä viimeistään tokene ja ulkona saatosiaan jatkaa nyt jo. Leikkaako omaasi? Uusi kasvusto oli jotenkin niin heppoista ja huiskamaista että teki mieli leikkailla sitä jotta saisi sen vahvistumaan. Tämä ennen sitä, kun ne sitten kuihtuivat ulkona :D nyt pitää leikata ne joka tapauksessa. Voikohan lehtien kärjet ruskistua myös liiasta kastelusta vai ainoastaan kuivuudesta, kun oliivi on isossa ruukussa ja multaa on ainakin 30 litraa ja kastelen usein. Silti lehtien kärjet käpertyvät osittain.
   Sori tämä kyselytunti, mutta kun sä oot vaan niin pro näissä. Rosmariinistakin olisi kysyttävää, en vain kehtaa enää!
   Ihanaa viikonloppua sullekin :)

   Poista
 3. Siniset seinät on alkaneet kummitella minullekin, kun moni on innostunut maalaamaan tai suunnittelemaan vähän murrettuja, tummansinisiä seiniä. Jään odottamaan lopputulosta!

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!