keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Valmiskuvia vierashuoneesta

Vierashuone saatiin valmiiksi viikonloppuna ja  se joutuikin heti testiin saamalla asukkaan muutamaksi päiväksi. Tässä pieni maistiainen huoneesta, lisää kuvia löydät Oikotie Sisustus blogistani, joka muuten pienen hengähdystauon jälkeen päivittyy taas tästä eteenpäin kerran viikossa.
Olen ihan supertyytyväinen huoneen ilmeen muutokseen ja rohkaisen muitakin uskaltamaan valitsemaan tummempia sävyjä seinille. Olisin voinut jopa maalata koko huoneenkin tällä samalla värillä, mutta silloin olisi pitänyt tilata maalia enemmän. Nyt ostamani 2,5 l astiasta olisi riittänyt vielä toiseenkin seinään, mutta ei koko huoneeseen. Käy katsomassa kuvat ja kerro mietteesi! (klik)-tuija-


24 kommenttia:

 1. Sävy on aivan mahtava! Osta toinenkin purkki ja anna mennä kaikki seinät :)

  VastaaPoista
 2. Oikein hyvältä näyttää! En malttaisi odottaa, että mekin päästään maalauspuuhiin. :)

  VastaaPoista
 3. Onpa kaunis väri! Varsinkin makuuhuoneissa tummat seinät luovat sopivaa tunnelmaa

  VastaaPoista
 4. Upea väri - sopii hyvin makuuhuoneeseen, kun on syvä ja rauhallinen.

  VastaaPoista
 5. Hei Tuija!

  pitkästä aikaa kommenttilaatikossa, käytän nykyisin aika lailla tablettia joka ei jostain syystä suostu päästämään kommentteja läpi, päätin nyt kommentoida tähän samaan laariin kaikki ajatukset jotka muutama aikaisempi postauksesi on herättänyt.

  Ensiksikin mökille. Olispa ollut kiva osallistua arvontaan! Meidän mökki sijaitsee liian lähellä tuota raumalaista Kodinonnea, kesään kuuluukin ehdottomasti Rauman vanhakaupunki ja ne ihanat sisustusliikkeet! Mökki on paras paikka. Isovanhempani ostivat 50-luvulla vanhan kalastajatorpan, jota on puunattu ja rempattu ja laiteltu 60 vuotta ja laajennettu viisi vuotta. Vielä ei ole valmista, varmaankaan koskaan ei ole. Kaupungissa on tiukan skandinaavista, modernia ja MCM-fiilistä. Mökillä voi sitten heittäytyä romanttiseksi, siellä on jopa vaaleansinistä kukkatapettia yhdessä kamarissa. Katossa on vanhat käsinhöylätyt laudat, ja ovet ovat 1800-lukulaisittain niin matalat, että jopa minä joudun kumartumaan. Mökki on paikka, jonne mennään kun työasiat surraa kehää -siellä kela pysähtyy, enkä edes osaa ajatella työasioita siellä, vaikka olen töitäkin sieltä käsin tehnyt (hassu juttu, siellä ne ei ahdista!). Parasta mökissä on meri. En tykkää uida, en kalasta, en purjehdi vaikka minua yritetään siihen vähän pakottaa. Mutta meren katselussa on jotain joka saa mut aina pysähtymään.

  Joskus mietin, että jos tuota paikkaa ei olisi, minkälaisen mökin hankkisin. Nuo sinun linkkaamasi kuvat oli hyviä, sinne päin. Haluaisin korkealla kalliolla, meren rannassa maastoon piiloutuvan yksikerroksisen talon, jossa on avarat oleskelutilat, suuret patiot ja pienet makuuhuoneet. Laiturin pitäisi olla pitkä, johtaa kaislikon läpi polkuna jonka päätä ei laiturin alusta näe.

  Päivän pelastetut postaukseen: onnea uusista tuoleista! Ostin itse uudet murkut, mutta olisin halunnut vintaget. Yritinkin ebaysta havitella ihania 60-lukuisia, mutta myyjän mielestä oli liian hankalaa lähettää tuoleja Englannista. Raportoihan restaurointiprojektista!

  Ja toi vierashuoneen seinän väri! Mieletön, just ainoa sinisen sävy jota voisin kaupunkiin kuvitella (maalla on sitä vaaleansinistä kukkatapettia...!). Mutta mikä on tuo päiväpeitto?

  Mukavaa viikonloppua :).
  Millis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka moi millis. Ihana kuulla susta. Kertomasi perusteella mökkinne kuulostaa kerrassaan ihastuttavalla ja tärkeältä paikalta. Meillä ei ole koskaan ollut mökkiä ja en ole sellaista osannut oikein kaivatakaan ennen kuin nyt. Itseasiassa luulen että mökin ulkonäköä tai sen tyyliä tärkeämpää olisikin paikka missä mökki sijaitsisi. Meren rannalla, mutta ehdottomasti sinne pitäisi päästä myös autolla. Ajatus että olisin saaressa ja ainoastaan veneellä pääsisi mantereelle arveluttaa minua.
   Päiväpeitto on Linumin West, pestyä pellavaa, ihana rento ja tyylikäs. Värejä muistaakseni löytyy ainakin neljä. Käytän tätä joskus myös ison pöydän pöytäliinana 😃

   Poista
 6. Niin ja liian lähellä Kodinonnea = konkurssi joka kerta :'( ;-)

  VastaaPoista
 7. Hieno on huone ja sävy! F&B maaleilla maalaus sujuu kyllä kuin unelma, jopa amatööriltä. Vähän houkuttaisi maalata omakin makuuhuone!

  VastaaPoista
 8. Upea sininen seinä! Mullakin on itse asiassa vähän suunnitteilla yhden seinänpätkän maalaaminen värilliseksi (!), mutta vielä ei ole selvää, miten suunnitelman lopulta käy ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monesta blogista lukeneena, uskon melko monella bloggaajalla olevan vähän saman suuntaisia suunnitelmia :) Jään odottamaan.

   Poista
 9. Aivan upea sävy! Viherkasvit näyttää jotenkin todella freeseiltä tuon vierellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Vihreä korostaa kyllä hienosti melkein sävyä kuin sävyä ja hyvä niin, sen verran alkaa näitä kasvejakin jo olla ;)

   Poista
 10. Olen tullut jo monesti ihailemaan näitä kuvia! En ole kova sinisen ystävä, mutta tämä jaksaa ihastuttaa <3 Tiedustelen, että paljonko maksoi tämä kyseinen maali ja myydäänkö ns. normipurkeissa eli 1 litra, 3 litraa jne. kokoisissa purkeissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja nyt sitten vasta tajusin lukea tarkemmin...että ainakin 2,5 litran purkki löytyy!

   Poista
  2. Tällä maalatessa tulee kyllä kaunis maalipinta. Purkkikokoja on kolme 750ml, 2,5 l ja 5 litraa. Lisäksi joka maalista on saatavilla näytepurkki, jonka koko on 1 dl. 2,5 l maksoi noin 80€ ja matkahuollon rahti päälle.
   Ilmaisen maalikartan voit tilata täältä
   http://www.atmosfera.fi/yhteystiedot?varikartta=true#Yhteydenottolomake

   Poista
  3. Kiitos paljon vastauksesta :) Katselin noita sivuja ja joku harmaa on varmaan väri joka meille tulisi :)

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!