sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Luisa

Meille pääsiäinen toi tullessaan jotain täysin uutta ja ihmeellistä. Nimittäin tämän kuvissa näkyvän täydellisen pakkauksen nimeltä Luisa. Luisa on noi kuusivuotias rescuekoira Romaniasta. Pentutehtaan koneena koko ikänsä toiminut narttu, joka käytyään turhaksi potkaistiin kymästi kadulle viiden muun samanlaisen kanssa. Vaikka elämän alkupuoli on ollut julmaa, kääntyi Luisan onni onneksi edes tässä kohtaa. Romanialainen Onevet klinikka poimi kuusikon talteen kadulta  reilu puoli vuotta sitten. Hoiti, steriloi, rokotti sekä madotti koirat ja tarjosi  mahdollisuuden paremmasta.
Löysimme Luisan suomalaisen  rescueyhdistyksen  Kulkurit ry:n sivuilta. Kulkurit ry työskentelee kaduilla asuvien, kodittomien koira- ja -kissapopulaatioiden vähenemiseksi sekä olemassa olevien eläinten olojen ja kohtelun parantamiseksi muun muassa sterilisaatioprojekteilla ja eläinten adoptoinneilla. Sen lisäksi Kulkurit ry tekee työtä vaikuttamalla yhteistyömaa Romanian eläinsuojelullisiin asenteisiin mm. valistustyön avulla. Säännöllisin väliajoin Kulkurit ry:n  työntekijät käyvät Romaniassa Onevetin klinikalla valitsemassa sopivia koiria, joille mahdollisesti olisi löydettävissä uusi koti Suomesta. Kuusikolla kävi tuuri. Jo viidellä näistä bichon mixeistä on oma uusi koti Suomessa ja viimeinenkin on tulossa Suomeen kotihoitoon ensi viikolla.


Rakas Luisa. Lupaan ettei sinun enää koskaan tarvitse pelätä eikä pettyä!


Näin ihana pääsiäinen meillä!

-tuija-

31 kommenttia:

 1. Onnea uuden perheenjäsenen johdosta. Ihana pakkaus :)

  VastaaPoista
 2. Voi mikä ihanuus! Onnea teille ja onnea Luisalle. <3

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka suloinen pakkaus, Luisalla on varmasti onnellinen loppuelämä ja kaunis koti jossa elää!=)
  -Leena

  VastaaPoista
 4. Ihmiset ovat niin käsittämätömän julmia. Ihanaa, että avasitte kotinne Luisalle. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa se! On käsittämätöntä, millaisin tekoihin ihminen pystyy!!
   Onnellinen koppuelämäkään ei poista niitä vääryyksiä, mutta teemme parhaamme!

   Poista
 5. Ihana, onnea. Meillä kaikki koirat ovat tulleet kodinvaihtajina ja seurailen aktiivisesti kotia kaipaavia edelleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ihanaa, tiedätte siis mitä ŧässä käydään läpi :)

   Poista
 6. Mun sydän pakahtuu <3! Ihanaa eloa uuden perheenjäsenen kera. Todella kaunis ajatus että annoitte Luisalle kodin. Mun rakkaalla ystävällä myös Romaniasta tuotu koira Lili joka myös kovia kokenut mutta saanut rakkautta täyttä olevan turvallisin kodin. Iso peukku teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luisa on murskannut täälläkin meidän kaikkien sydämmet. Miten hän voikin olla tuollainen enkeli <3
   Oi oi, Lilille ja romskuperheelle terkkuja täältä.

   Poista
 7. Ei ole todellsita! Niin ihanan suloinen koira! Toivottelen oikein onnellista ja pitkää elämää Luisalle teidän kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joka aamu pelkääkin, että Luisa oli vain unta, mutta ei tossa hän vieressä on. Koko ihanuudesaan!
   Toivotaan, että ainakin puolet elämästä on hänellä vielä edessä <3

   Poista
 8. Tuli kyyneleet silmiin, onnesta. Ihana pääsiäinen!!!!!

  VastaaPoista
 9. Hän on itse suloisuus <3
  Mitäs kissat tykkää / Luisa kissoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihme kyllä Luisa on rauhallisella olemuksellaan vakuuttanut myös kissat. Nukumme kaikki samassa sängyssä, kissat, Luisa ja me! Harkitsemme jo lisävuodetta vanhan kylkeen :)

   Poista
 10. Voi ihanaa! Lämpöidet onnittelut uuden ihastuttavan perheenjäsenen johdosta. Voi Luisa, tulet saamaan varmasti hyvät oltavat ja arvoisesi loppuelämän!

  VastaaPoista
 11. Tällaiset tarinat saavat aina kyyneleet silmiin. Onneksi ainakin yksi koira sai uuden mahdollisuuden ja elämän. Oikea Rakkaus-Pakkaus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luisa on NIIN ihana. Musta tuntuu, ettei Luisa ole ainoa onnekas. Mä ihan halkean tähän tunteeseen, miten ihana hän on <3

   Poista
 12. Nuo tassut! Tuo suloinen kuono!

  Mitäs kisut hänestä tykkäävät, entä hän kisuista? Meillä mietittiin kissan ja koiran yhdistämistä, mutta sitten kävikin niin että koira lähti ja kissa tuli tilalle, ja kohta toinenkin. Lemmikit tuo kyllä elämään niin paljon!

  Toivottavasti teillä oli mukava pääsiäinen muutenkin :)

  Millis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin menee kissojen kanssa. Tosin siitä eivät kissat ole niin innoissaan, kun Luisa koittaa tökätä kuonolla leikkiin :) eikä myöskääm siitä että Luisalle maistuisi heidän sapuskansa paremmin kuin omansa!

   Kissat ovat minunkin sielunkumppaneita, vaikka pahasti tuo Luisa on palasta sydämmestäni varastamassa. Oikeastaan jo vallannut koko sydämmen :)

   Poista
 13. Koskettavia ilouutisia! Voi mikä kaunotar hän on. Onnea perheenlisäyksestä ja rapsutuksia Luisalle! <3

  Gia / Coffee Table Diary

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Gia kehuista. Minustakin hän on maailman kaunein koira. Tietysti ;)

   Poista
 14. Voi mikä suloisuus! Näytin kuvat meidän koirakuumeiselle kuopukselle, joka ryhtyi heti tutkimaan paikallisia löytökoirasivustoja. :D

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!