sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Viinilasivalaisin diyVietimme ihanan viikonlopun juhlien mieheni serkun ja hänen vaimonsa syntymäpäiviä. Lahjaksi veimme jotain itsetehtyä, kuten tavaksi on tullut. Serkun vaimo oli kerran ohimennen ihastellut sisustusliikkeen viinilasivalaisinta ja painoin ihastelun silloin mieleeni. Nyt lahjaa miettiessämme, palasi valaisin mieleeni, joten kysyin mieheltäni osaisiko hän tehdä valaisimen rungon piirustusteni mukaan. Ja osasihan hän.
Koska juhlakaluja oli kaksi,  koostui lahja-ajatus seuraavasti. Paketista kuoriutui viinipulloja ja kasa laseja niiden juomiseen ja kun viinit olisi nautittu, laitetaan lasit odottamaan valaisinkehikkoon seuraavaa juhlaa varten. Laseja valaisimeen meni muistaakseni 28kpl. Tänään kävimme asentamassa vielä valaisimen paikoilleen ja nappasin samalla siitä kuvan. Valitettavasti kuva on otettu kännykkäkameralla ja kuvan laatu ei päätä huimaa.

Mielestäni valaisin sopii hienosti yhteen vanhasta ovesta tehdyn pöydän pariksi. Lasi kummankin materiaalina on piste iin päällä. Tykkäätkö?

-tuija-

23 kommenttia:

 1. Kiva valaisin ja sopii tosi hyvin tuohon pöydän kaveriksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain. Pöydän ja valaisimen materiaalien liitto toimii hienosti :) Kiitos pirkko!

   Poista
 2. Ihana lahjaidea, ja tosiaan mainiosti sopii pöydän kanssa yhteen.

  VastaaPoista
 3. Onni on kätevä mies :) Minä pidän lahjoista joissa on ajatusta mukana, ovat ne sitten pieniä tai suuria, mutta juuri lahjansaajalle mietittyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onni todella :) Ideoita ainakin riittää, joten kiva että toteuttaakin on noin taitava :)

   Poista
 4. Ihan törkeen hieno toteutus, kyllä sun siippas on niin kätevä käsistään! Ja kyllä, tässä on taas valaisin pisteenä ii.n päällä :)

  VastaaPoista
 5. Tosi makee - kyllä sinun ystävien kelpaa :)

  VastaaPoista
 6. Tosi hienoa käsityötä, olivat varmaan lahjansaajat innoissaan. Terkuin Suska koivuladesignesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Suska! Olivat todella innoissaan, onneksi tykkäsivät :)

   Poista
 7. Hieno! Miksei meillä kukaan tee tuollaisia valaisimia tuosta vaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei tuokaan ihan tosta vaan syntynyt, muutama ongelma piti ratkoa mm. Kiinnityksen suhteen, mutta lopputulos palkitsi kyllä. Ja ystävien ilo :)

   Poista
 8. No johan oli hulppea tuliainen :). Aivan mahtava etten sanois! Ja kun sille vielä on tarvittaessa muukin käyttötarkoitus, niin aina vaan parempi.

  VastaaPoista
 9. Idea on mahtava ja hyvin toteutettu! Itse asiassa löysin blogin vahingossa mutta tykkään jo ihan hirveästi♥

  VastaaPoista
 10. Hei, miä olen monta kertaa nyt ihastellut tätä, pakko nyt kysyä, tekisikö sun mies mullekin, tai no, jos teki, mihin hintaan

  VastaaPoista
 11. Hei Anniina. Valitettavasti mieheni on pitkää päivää tekevä yrittäjä ja täten aikaa ei oikein enää riitä edes omille diy-projekteille. Vastaavaa valaisinta myydään myös valmiina. Sitä myy esimerkiksi Loviisan aitta Ruskolla. Muita myyntipaikkoja voit saada selville googlaamalla esimerkiksi sanan viinilasivalaisin

  VastaaPoista
 12. Suunnittelin jo aiemmin tilaavani tämän ulkomailta mutta ajattelin kysyä kuitenkin, kiitos.

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!