tiistai 3. maaliskuuta 2015

Tarjoiluvaunu makuuhuoneeseen
Kunhan tuolitakaiskusta tokenen, kerään voimani ja metsästän tuollaisen 1930-luvun vintagetarjoiluvaunun makuuhuoneeseen. Vaikka makuuhuoneemme onkin melko iso, vaihtaisin toisen yöpöydän mielelläni ilmavaan vaunuun. Hiukan jo silmäilin naapurimaan huutokauppatarjontaa, mutta kun en millään viitsisi alkaa taas maksamaan niitä rahteja Suomeen. Huutomaksut ja rahdit nostavat hintaa ärsyttävästi, mielelläni ostaisin ihan Suomesta. Onko Turun lähistöllä tai pääkaupunkiseudulla hyviä osto-ja myyntiliikkeitä, kirppiksiä tai antiikkiliikkeitä, mitä voisitte suositella?

-tuija-


10 kommenttia:

 1. Miten olisi tällainen malli ebay.de:stä? Toimittavat myös ulkomaille ja osta heti -hinta ;)

  http://www.ebay.de/itm/SERVIERWAGEN-50ER-JAHRE-HOLZ-MIT-GLASPLATTE-TEEWAGEN-MID-CENTURY-DESIGN-TROLLEY-/311260611202?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item4878940282

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, mutta toi oman kuvan on vielä kivampi, kun on musta ja putkifunkkiksen omainen. BukowskiMarketissa olisi pari ruskeaa myös. Ei nekään ole hullumpia, mutta nyt olen saanut päähäni, että haluaisin mustan. Ehkä nämä kriteerit tästä hölläävät, jos ei ala vaunua kohtuuajassa löytymään ;)

   Poista
 2. Ooooh, tuollainen tarjoiluvaunu olisi täydellinen!

  VastaaPoista
 3. http://www.huuto.net/kohteet/merivaara-tarjoiluvaunu-putkifunkkis-musta-ja-kromi/352946100
  Tälläinen jälkimmäinen taas on vanhemmillani, kuolaan sitä itselleni �� : http://www.huuto.net/kohteet/vintage-tarjoiluvaunu-1950-lukua/351687216

  -Pauliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pauliina, tuo olisi juuri sellainen kuin haluaisin, hinnoittelu vain on yläkanttiin. Noita vastaavia saa BukowskisMarketilta noin 1100-1500 kruunuun eli 120-165€, mutta en millään jaksaisi säätää nyt noiden kuljetusten kanssa.

   Poista
 4. Mites se Korkeavuorenkadun Fasaani (Hki)? Juuri kuljin eilen ohi, mutten tällä kertaa käynyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fasaanin tiedänkin, Mukava tarjonta, joskin hinnat välillä kirpaisevat. Löydön yksi kriteeri on aina myös loistava hinta, muuten se on vain ostos :)
   Mutta täällä täytyy poiketa seuraavaksi. Kiitos :)

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!