maanantai 2. maaliskuuta 2015

Plääh!!!!

Muistatteko kun hehkutin unelmieni tuolien löytymisestä! Ostin siis joulukuussa englantilaiselta Scandi Mod- vintagekalusteyritykseltä neljä Jacobsenin Myran tuolia ja melkein repesin liitoksistani. Vintaget, tiikkiä ja hyvä hinta, liian hyvää ollakseen totta? Jep, niinhän se sitten olikin. Yritys on kyllä olemassa ja tyytyväisiä asiakkaitakin heiltä tuntuu löytyvän,  mutta koskaan he eivät minulle tuoleja Suomeen saaneet lähetettyä. Olikohan heidän kuljetuskustannuksiksi arvioimansa ja minun maksamani 70€ liian halpa hinta vai totesivatko, että he saavat tuoleista paremman hinnan Englannissa? No, mene ja tiedä, mutta lopputulos on se, että minulla ei edelleenkään ole niitä hiton tuoleja!!!! Eivätkä suostuneet edes enää vastaamaan sähköposteihin ja selittämään mistä moinen takin kääntö.
Onneksi ostos tehtiin Etsyn kautta ja sain rahani takaisin joka penniä myöten, mutta se ei tietenkään poista harmitusta.  Etsyä voin siis suositella, jos jotain positiivista asiasta pitää hakea. Muuten kuva kertokoon kaiken!
-tuija-

9 kommenttia:

 1. Voi harmistus! Onneksi kuitenkin sait rahat takaisin. Ei muuta kuin uutta matoa koukkuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kait sitten. Vähän aikaa kai saa ensin pyöriskellä itsesäälissä ;)

   Poista
 2. Voi harmi! Tuolit olisivat kyllä sopineet teille ihan täydellisesti.

  VastaaPoista
 3. Onpa harmillista! Ja erityisesti se, että on joutunut pettymään asiassa jota on ensin innolla odottanut!

  VastaaPoista
 4. Onpa ikävä juttu :( En oikein tajua tuollaista, ettei edes suostuta selittämään asiaa. No, tuolit olisivat varmaan olleet ihan kiikkerät ja räjähtäneet, eivätkä samat kuin kuvissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hiukan raivostuttavaa tuollainen raukkamainen hiljaiseksi heittäytyminen. Taisin avautua asiasta myös heidän facebook-sivuillaan, jonka jälkeen kommentointimahdollisuus sivuilta poistettiin! Pää piiloon pensaaseen ja sitä rataa...todella aikuismaista!

   Poista
  2. Ja joo, varmama olisikin tuolit olleet ihan kehnot ;)

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!