maanantai 9. maaliskuuta 2015

Mix and match


Kaivoin eilen  +11 asteen lämmön ja auringon ansiosta esille ikivanhat leopardiballerinani. Täällä ei enää ole lunta ja kadut ovat kuivat, mutta ehkä silti odotan vielä hetken noiden kanssa. Kenkien kuosista innostuneena kuvasin ne kuitenkin yhdessä tuon eteisen kirppiskallon kanssa, koska niissä on jotain visuaalisesti yhteistä. Eläimellisyyden lisäksi myös rähjäisyys. Kenkäparkani ovat yhtä kulahtaneet kuin kallokin, joka on jo kerran liimattu kasaan, mutta en voi kuitenkaan luopua kengistä, koska noh...ne on ihanat! Jalassa ovat astetta siistimmän näköiset, kun puuttuva sisäpohja ei näy. Onko jollain muilla rähjäisiä kenkiä tai vaatetta, joka hajoaa päälle, mutta siitä ei vain voi luopua?
Rähjäinen teema toistuu näemmä kuvan muissakin yksityiskohdissa, kuten nyt tuossa vanhassa mummin lipastossa, sekä levytyksen alta esiin kaivetussa vanhassa ovessa. Jaa, ja peilikin on muuten otettu talteen talon vessasta tänne muutettuamme. Tuo ovi johtaa poikamme huoneeseen ja se on pääsääntöisesti kiinni,  siksi oven takana olevassa seinässä on voinut pitää taulua. Ei tuota kylläkään, mutta halusin kokeilla miltä isompi teos seinällä näyttäisi. Ja hyvältähän se näyttäisi. Voi kun olisi, joko aikaa maalata itse siihen taulu tai vielä parempi, paljon rahaa, jolloin voisin ostaa siihen ison taulun vaikkapa Lisa Rinnevuolta.


-tuija-


2 kommenttia:

  1. Ennen kuin luin tekstin, katse kiinnittyi juurikin noihin rosoisiin elämää nähneisiin kohtiin! Upeat! Ja juu, kyllä taitaa minultakin löytyä joku kenkäpari, joka on parhaansa päivänsä nähnyt ;)

    VastaaPoista
  2. Ihana nurkkaus! Ovi on aika soma tuollaisena keskeneräisenäkin. Mullakin olis niin kova hinku isoille tauluille!!! Vielä joskus! <3

    VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!