perjantai 27. maaliskuuta 2015

Messinkivalaisimet marmorimaustein

Etsiessäni asiakkaalleni  seinävalaisinta, törmäsin tähän messinkiseen  LampGustafin seinävalaisimeen ja olin iloisesti yllättynyt sen hinnasta. Olen aiemminkin kirjoitellut edullisempien merkkien kivoista valaisimista ja tässä jälleen yksi oiva esimerkki siitä, ettei aina tarvitse ostaa tunnetun suunnittelijan design-valaisinta saadakseen kivan. Seinävalaisin maksaa 112€ ja sitä saa mm. täältä. Sarjaan kuuluu myös pöytä- ja kattovalaisin ja etenkin nuo kattovalaisimet näyttäisivät  kivoilta jonossa perinteisten kattospottien tilalla. Tilasin itselleni tuon seinävalaisimen ja ajattelin yhdistää sen siniseen seinään, josta olikin jo puhetta aiemmin. Sinisen sävyksi valikoitui lopulta Farrow&Ballin Hague blue. Kyseisten maalien superpuuterinen pinta saa muuten huoneisiin ihan omanlaisensa tunnelman. Mukavaa perjantaita!


-tuija-


8 kommenttia:

 1. Ah, tuosta tulee varmasti todella upea yhdistelmä ja juuri teidän kotiin. Tykkään hulluna sekä seinän väristä että valaisimesta.

  VastaaPoista
 2. Tuo sävy on alkanut houkutella minuakin !!! mikä herkku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuule, sitte pensseli heilumaan vaan vaikka pääsiäisenpyhinä :)

   Poista
 3. Mä en ole vielä antanut anteeksi 80-lukua marmorille, mutta kieltämättä noissa on jotain ihanaa 20-luvun vibaa pienellä päivityksellä :).

  On muuten mukavaa, kun sä täällä blogissasi vinkkaat kaikkeen hieman edullisempaan tai kerrot noista tuunailuista. Ärsyttää lukea semmoisia blogeja joissa vaan kerskakulutetaan toinen toistaan kalliimpia design-mööpeleitä. Kun kaiken kuorruttaa vaan semmoiselta, mistä kaikki tietää että rahaa on sisustukseen käytetty, lopputulos on aika persoonaton...

  Millis

  VastaaPoista
 4. Pitkävihainen ;)

  Haastavampaa on luoda ylellisenkin tuntuisia tiloja pienellä rahalla, mutta ehdottomasti antoisampaa. Ostamalla valmista pääsee helpolla ja se helpolla pääsy näkyy myös valitettavasti lopputuloksessa.

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!