keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Tulevaisuuden klassikko?

Erittäin ajankohtainen materiaali korkki, on nyt hyvin esillä Vitra Storessa, jossa helmikuun teemana on tulevaisuuden klassikot.

Cork Family on Japser Morrisonin vuonna 2004 Vitralle suunnittelema kolmen hiukan erimuotoisen pienkalusteen sarja. Lankakeriä muistuttavia Corkeja voi käyttää joko jakkaroina tai pöytinä. Corkin ainutlaatuisuus piilee sen valmistusmateriaalissa, korkissa. Luonnonmateriaali korkki on verrattain kevyt, mutta kuitenkin äärimmäisen hyvin kulustusta kestävä. Korkin pinta on on mattamainen ja lämmin. Vitra Store valitsi leikkisän Cork-perheen tulevaisuuden klassikkoehdokkaaksi, sillä tässä tuotteessa muoto ja materiaali muodostavat täydellisen parin.Olen ihaillut näitä jakkaroita jo vuosia, mutta pelko niiden yhdistämisestä samaan talouteen neljän kissan kanssa on hillinnyt ostohaluja. Kauhuskenaariossa meillä olisi kuukauden jälkeen kasa luonnonkorkkisilppua :)

-tuija-

6 kommenttia:

 1. Korkkilattioita en kotiini haluaisi, mutta nuo jakkarat kyllä kelpaisivat (tai edes yksi) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yhdelle liikenisi paikka täälläkin, mutta mieluiten kokonaisena eikä silppuna :)

   Poista
 2. Mä tykkäisin kyllä! Mutta en sille korkkilattialleni ;)

  VastaaPoista
 3. Aivan todella kauniit! Mutta taitaa meilläkin jäädä haaveiluasteelle koirien vuoksi. Vaikkei vielä (kopkop) mitään kalusteita olekaan tuhottu meillä, niin pelko olisi suuri. Kuinka ihana olisikaan pureskella tuollaista sopivan pehmeää murusiksi hajoavaa materiaalia päivisin :D.

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!