torstai 26. helmikuuta 2015

Persoonallinen puutalokoti

Pidän suuresti kodeista, joiden sisustus on selvästi asujansa näköinen. Oli kodin tyyli sitten mitä tahansa askeettisen ja runsaan, värikkään tai värittömän väliltä, kauniin kodista tekee sen omaleimaisuus. Itsevarmuus, jolla koti kertoo olevansa kaunis juuri sellaisenaan. Samalla tapaa kuin itsevarma ihminen kantaa itsensä kauniisti ja saa hänet näyttämään upealta myös muiden silmissä, on omalla maulla rohkeasti sisutettu koti aina kaunis. Hyvä muistutus kaikille, myös itselleni, onkin jälleen kerran se, että tehkään omia valintoja, uskotaan itseemme sekä mietitään vähemmän sitä, mitä muut meistä tai kodeistamme ajattelevat!

Tässä yksi kaunis ja persoonallinen koti.Mikäli haluat nähdä lisää kuvia tästä kodista, niitä löytyy Oikotien KOTIKIIKARISSA- blogistani täältä ja täältä!


-tuija-


6 kommenttia:

 1. Tässä osut kyllä niin naulan kantaan kuin vain voi. Kauniita koteja on niin paljon - ihan eri tyylisiä keskenään. Silloin kun se näyttää asukkaaltaan ja sitä persoonallisuutta löytyy (ilmenee se sitten missä muodossa tahansa), siitä tulee täydellinen koti jota jaksaa ihastella (vaikka ei olisi sellainen mihin itse muuttaisi). Ihana tämäkin poimimasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauneus on subjektiivinen käsite, mutta harjaannuttamalla silmää muillekin kuin omalle tyylille, kasvaa oma ammattitaito :)

   Poista
 2. Ihana koti tässä ja olen aivan samaa mieltä kanssasi- jotenkin sen vain huomaa, että milloin sitä varmuutta siinä sisustamisessa on . . . ei ole suoria kopioita vaan ihan uskallettu tehdä omasta kodista oman näköinen :))

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!