maanantai 2. helmikuuta 2015

Kirjasto-, työ-, makuu- ja pukeutumishuone
Yläkerran viimeisessä pohjakuvassa eli laajennusosassa, joka on siis rakennettu myöhemmin vuonna -58, sijaitsevat läpikulkuhuone eli "kirjasto" telkkareineen, sekä työhuoneeni. Näiden vierestä on kulku  meidän makuuhuoneeseemme.   Koska tilaa kerrankin oli sijoitettiin ison makuuhuoneen yhteyteen, vaatehuoneen sijaan, kunnollinen pukeutumishuone sekä vesipiste ilta- ja aamupesuihin. Vesijohdot meikkipisteeseen saatiin vedettyä viereisestä siivouskomerosta kätevästi, harmi vain että tuossa tilassa joskus ollut vanha vessan viemäri oli tukittu betonivalulla ja sitä emme enää lähteneet avaamaan. Jos jaksamista olisi riittänyt, olisi tuohon ollut hyvä saada myös oma wc. Nyt talon toinen wc sijaitsee alakerrassa.

Aina ei meilläkään ole näin avaraa ja hulpeaa tilankäyttöä ole ollut,  asuimme kokonaan makuu- ja pukeutumishuoneen tiloissa, kun remontoimme toista puolta. Kuvia ja itkuinen tilitys siitä hulpeasta luksuksesta löytyy täältä .

Tämä pohjaesittely kuvineen ei tainnutkaan teidän mielestä olla niin loistelias ja valaiseva ajatus, kun itse luulin, mutta jatkan sen nyt loppuun, kun kerran aloitin. Huomenna vielä yksi pohja kuvineen alakerrasta.

-tuija-9 kommenttia:

 1. Lukijasta tämä esittely mielenkiintoinen. Hulppeasti teillä tilaa, ja kaikki niinkauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, luulin jo kaikien kuolleen tylsyyteen :)
   Kiitos Hanna!

   Poista
 2. Komppaan Hannaa ja taidan laittaa itsekin tästä vähän ideaa oman korvan taakse...

  VastaaPoista
 3. Päinvastoin! tämähän on PARAS mahdollinen tapa esittää!!!
  LOVE it ! :D

  VastaaPoista
 4. Ollaan vaan niin sanattomia tosta tilan määrästä - ja millaisten tilojen! Huoh... Kova työ ollut tehdä sekä piirtää pohjia, tehdä remppaa & koota nämä kokonaisuudet. Mutta summa summarum: nyt se on tehty, ja jos päätätte myydä joskus talon niin onpahan muuten upeat esittelymatskut, sanon vaan :D Ja tietenkin itsellenne muistot, ja sinulle portfoliota. Ei paha.
  terkuin,tuunari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en niin pääse yli tosta sun nimimerkistä. Mä luen sen aina ensin tunariksi :D
   Mutta asiaan. Kiitos, olet itse suloisuus kehuinesi!! Kukapa niitä ei rakastaisi :)

   Poista
 5. Eijeijei! Minusta on hienoa, että olet tehnyt tällaiset, niin pystyy vähän täältä kaukaa hahmottamaan taloa. =) Eli oli erinomainen ja valaiseva idea! <3

  Ja sitten asiaan: taidat vähän elää joka tytön unelmaa, pukeutumishuone ja kaikki! <3 Voisit hankkia vielä sellaisen pyöreän lavan, kuin morsiusliikkeissä on =D

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!