perjantai 30. tammikuuta 2015

Vieras-, tv- ja pojanhuoneKun alkuun päästiin jatketaan samaa rataa.
Talon vanhaan osaan sijoittuvat niin tv-huone kuin sen kyljessä majaileva vierashuonekin. Vierashuone oli aiemmin vanhemman poikamme huone ja niin kuin pohjasta näette, tarkoitus oli että molempien poikien huoneet sijaitsevat lähellä sisäänkäyntiä ja mahdollisimman erillään meidän makuuhuoneesta. Tämä siksi, että melkein aikuisten poikien elämänrytmi saattaa välillä olla eriaikaista kuin vanhempien ja musiikkiakin kuunnellaan suhteellisen kovalla volumella. Kun talo pitkänä koostuu kahdesta melkein erillisestä asunnosta, voi tarpeen vaatiessa kirjaston oven sulkea välistä ja kaikki äänet jäävät tyystiin sen taakse. Tämä tosin ei ole etu silloin, kun koitan kiljua työhuoneestani jollekulle tv-huoneessa istuvalle perheenjäsenelle asiaani. Eivät kuule, vaikka ovi on aukikin, pitäisi lähettää tekstari. 
Nyt huoneen toimiessa vierashuoneena, toimii sen sijoitus hyvin, kun jää vieraillekin oma rauha. Kirjastossa on toinen telkkari, joten edes tv-tä ei tarvitsisi lähteä katsomaan vierashuoneen viereen.

Jossain vaiheessa, kun  asumme täällä enää kahdestaan suunnitelmissa on tehdä taloon toinen sisäänkäynti pyhittää koko toinen pää asuntoa yrityskäyttöön. 

Jos hyppäsit mukaan vasta nyt ja ihmettelet mistä on kysymys, löytyy selitys ja pohjan ensimmäinen osa täältä.

Mukavaa viikonloppua!

-tuija-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!