tiistai 20. tammikuuta 2015

Vaaleanpunaista (angstia)

Täällä on kyllä harvinaisen hiljaista sisustusrintamalla, jos nyt ei muutamaa tyynynvaihtoa sohvalle lasketa mukaan. Siirsin Vee Spearsin valokuvataulut vierashuoneesta tv-huoneeseen ja tytön vaaleanpunaisen hameen pariksi pari samanväristä tyynyä sohvalle. Tänne pitäisi teettää myös verhot. Ennen joulua laitoin ikkunoihin vanhat harmaat valmisverhot, jotka ovat auttamatta puolimetriä liian lyhyet. Vaikka eivät tuolta sohvan takaa näy (paitsi kuvassa näyttää kurkkaavan lieve sohvan takaa),  ärsyttää jo pelkkä tieto siitä itseäni. Nyt tuntuu kyllä ahdistavan tai ärsyttävän juttu jos toinenkin. Miksi eivät asiat vain voi hoitua kunnolla, aina jotain ihmeellistä säätöä, argh! No, syvä sisään- ja uloshengitys pari kertaa, jospa se tästä. Parempaa viikkoa teille!

-tuija-

6 kommenttia:

 1. Ah, tiedän niin tunteen. Ei auta yhtään, ettei verhojen väärä mitta näy mihinkään, kun tietää niiden olevan liian lyhyet. Pistän vielä astetta pahemmaksi. Mulla sattuu aina polviin ja sääriin, jos joku on pahasti pielessä =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sulla muuttuu hatutus ihan fyysiseksi kivuksi. Kuulostaapa oudolta, että oikein särkee polvet ja sääret :o Itsellä kiristää vaan pipo pahasti!

   Poista
 2. Voi ihanuus mitkä lattiat!!! Ah! Sinne alas vois ommella jonkun tehoste värin toisesta kankaasta..:) Sit ei haittaa vaikka helmat hulmuis pois sohvan takaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kalanruotolattia oli ensimmäinen asia, minkä tiesin haluavani tähän taloon.
   En taida ommella. Vanhemmat lukijani tietävätkin jo, ettemme minä ja ompelu oikein sovi samaan lauseeseen ;)

   Poista
 3. Ymmärrän hyvin verho-ongelman vakavuuden, eikä sitä helpota yhtään tieto siitä, että itse on ainoa, jota asia häiritsee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläpä. Tosin viime päivinä on harmittanut ihan kaikki :)

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!