torstai 1. tammikuuta 2015

Uudenvuoden jälkkärikokeilu

Hyvää alkanutta uutta vuotta kaikille!  Vanha vuosi loppui ja uusi aloitettiin kera hyvien ystävien. Oikotielle stailaamani aasialaishenkisen kattauksen innoittamana suunnittelin illalle myös aasialaisen menun. Mitään ruokia en muistanut tietenkään illan aikana kuvata, joten onneksi jälkiruoka-aineksia jäi sen verran yli, että saatoin koota kuvia varten tänään uuden annoksen.  Myös jälkiruoka noudatti illan aasialaista teemaa ja oli seuraavanlainen.  Key lime torttu, paahdetuilla valkosuklaamuruilla, lime-sitruunahyytelöllä sekä kookoschilijäätelöllä.
Tämä oli ensimmäinen kerta, kun oikein yrittämällä yritin keskittyä myös annoksen ulkonäköön, vahinko vain, että jäätelö ehti sulaa rumannäköiseksi läjäksi kuvauksen aikana. Jäätelön tein joululahjaksi itse itselleni ostamallani jäätelökoneella ja reseptin siihen löysin täältä.

Nam, oli hyvää!  Miten teidän vuosi vaihtui?


-tuija-


4 kommenttia:

 1. Hyvää tätä vuotta 2015 sinulle myös :) Vuosi vaihtui hyvien ystävien vieraana. Yöllä sitten ajoimme takaisin maaseudun rauhaan - kyllä tuntuikin siltä, kirjaimellisesti. Niin oli kova pauke ja rätinä Oulussa - ja ruuti haisi.. tauotanta meteliä.. ei se meitä haitannut, mutta pani kyllä miettimään, että koiraperheet taitaa kärsiä :(.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla tuo uusi vuosi monen koiraperheen painajainen. Onneksi meillä kissat eivät ole moksiskaan :)
   Paras tapa viettää uutta vuotta, ainakin minun mielestäni, ovat juuri ne hyvät ystävät!

   Poista
 2. Ah nam! Vuosi vaihtui perinteisesti ystävien kanssa, poski- ja vatsalihasten krampatessa eli hauskaa oli ;) Onneksi meidän koirakamu, joka pelkää kärpästäkin, ei tajua raketeista tuon taivaallista. Menee vissiin jo yli ymmärryksen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos vanhan vuoden vaihtaa nauraessa, ei uusi vuosi voi alkaa paremmin :)
   Mielenkiintoista, joskin ihan mahtavaa, ettei teidän koira pelkää raketteja, vaikka muuten on arka. Ehkä tosiaan ymmärrys ei riittänyt ;)

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!