tiistai 6. tammikuuta 2015

Asplund TATI

Juuri kun on saanut esitellyksi kaikki viime vuoden hankinnat, onkin hyvä esitellä seuraavavia himotuksen kohteita! No ei sillä, että olisin nyt oikeasti mitään hankkimassa, mutta jos meillä olisi ruokapöydän tarvetta, valinta osuisi takuuvarmasti Asplundin Tati-ruokapöytään. Koko Tati-sarja on eleettömyydessään niin huikean kaunis. Kun valittavissa on vielä useita eri kokoja, materiaalivaihtoehtoja kansiin sekä yhdeksän eri värivaihtoehtoa jalkaosaan, löytyy jokaiselle varmasti se paras yhdistelmä. On puuta ja marmoria, löytyy lasia ja kalkkikiveä, mikä muuten muistuttaa ulkonäöltään vähän betonia. Oma valintani materiaaleissa osuisi tummanharmaaseen metallijalkaan sekä marmoriseen kanteen. Vaikka pöytä on muotoilultaan todella minimalistinen, taipuu se hyvin pariksi klassisempienkin tuolien kanssa. Tati-sarjasta löytyy myös pienempiä pöytiä sohva-, yö- ja sivupöydiksi, joiden materiaalit ovat myös valittavissa. Kaikkein edullisin valinta tämä sarja ei ole, mutta tästä saisi varmasti yhden loppuelämän kaverin itselleen. Löytyykö omaa suosikkia?


-tuija-


17 kommenttia:

 1. Onpa kivoja! Ainoastaan tuo ruokapöytä ei oikein iske. Saako näitä Suomesta, vai mikä olisi fiksuin osoite hankkia? Google ei pikaselauksella oikein antanut yhtä parasta vaihtoehtoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomesta saa Stanzasta http://www.stanza.fi/fi/, mutta muuten verkkokaupasta, vaikka tuolta Asplundin omasta http://www.asplundstore.se/collections/tati-collection

   Poista
 2. Tykkään kyllä, tosi upeita ja kauniita! Ottaisin enemmän kuin mielelläni tuon valko-marmori sohvapöydän sekä tuon työpöydän ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, lisäksi voisin ottaa yöpöydiksi pari kappaletta. Koitin löytää niistä kuvaakin postaukseen, mutten löytänyt sitä mitä hain :)

   Poista
 3. Olen ihan rakastunut tuohon sarjaan! Vaaterekki on itselläni sarjan ehkä ykkös haave, vaikka kaikki ovatkin ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin juuri kirjoittamassa, ettei meille mahtuisi tuo rekki mihinkään, kunnes....mahtuisikaan se jos vähän uudelleen organisoisi :)

   Poista
 4. Meille kävisi myös monen monta Tati sarjan tuotetta. Niin kauniita yksinkertaisuudessaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama :) Mutta taitaisi olla jo aika falskia, jos meidän koko huushollin pöydät olisivat samaa sarjaa!

   Poista
 5. Kauniita ovat! Omien huonekalujen uusimistarvetta ei ole, mutta onneksi kuvista voi loputtomasti ihailla kaikkea hienoa. Olohuoneen kuva, jossa musta sohvapöytä on minusta hyvä kokonaisuus. Siro pöytä keventää sopivasti runsaita koristeita ja tauluasetelmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tosiaan kauniita kuvia voi ihailla ilmaiseksi :)

   Poista
 6. Meiltä löytyy Tati yöpöydät jotka tilasin syksyllä Artilleriet verkkokaupasta.. Nyt on sellaiset yöpöydät joista en varmasti raski luopua koskaan ( :

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, mahtavaa että ilmiannoit itsesi ;) Tiesin, että olin jossain nähnyt nuo yöpöydät, mutta en kuolemaksenikaan enää muistanut, että kenellä :)
   Ihan mielettömät yöpöydät ovat kyllä teillä, arvostan!

   Poista
 7. Kelpaisi! Eniten mä tykkään sivupöydän mittasuhteista. Siinä on jotain todella viehättävää.

  VastaaPoista
 8. Uuuuuh - liian ihana sarja, ottaisin noista lähes kaikki! Ihanaa muotoilua ja juuri sellaista jota olen etsinyt...jollen siis piirrä itse pöytää itselleni ja pyydä puuseppää hommiin, päätynen ehkä Tatiin. Kiitos Tuija vinkistä....meillä paljolti sama maku :)
  terkuin, tuunari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuules tuunari, mä ehkä kateuskuolen, jos sä hankit ton ruokapöydän, tai kuvakin siitä lohduttais ;))

   Poista
 9. Voi että, aivan täydellinen tuo sivupöytä! Sopisi meille niin hyvin.

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!