perjantai 26. joulukuuta 2014

Uusi palvelu OIKOTIE Sisustus ja vierasblogini KOTIKIIKARISSA


Leppoisaa tapaninpäivän iltaa kaikille. Jos joulurentoilu käy liian pitkäveteiseksi ja haluaisit  palata jo sisustusjuttujen pariin, on minulla sinulle vinkki.
Oikotie Asuntojen yhteyteen on auennut joulukuun puolessa välissä uusi sisustusaiheinen palvelu, Oikotie Sisustus. Palvelu pitää sisällään  mm. sisustusaiheisia artikkeleja ja videoita sekä jatkuvasti  laajentuvan ideakirjaston. Lisäksi sivuilla on startannut viisi omanlaista näkökulmaansa tuovaa sisustusaiheista vierasblogia, joista allekirjoittanut kirjoittaa yhtä. KOTIKIIKARI-blogissani  haaveillaan ja inspiroidutaan kodeista ja sisutuksista. Kurkistellaan omaan ja toisten koteihin sekä ihastellaan erityylisiä sisustusratkaisuja. Kiikaroidaan uusia tuulia ja sisustustrendejä, unohtamatta tee-se-itse-vinkkejä.
Viimeisimmässä postauksessani esittelen yhden persoonallisen ja idyllisen puutalokodin, jonka tunnelma hakee vertaistaan. Kaksi aikaisempaa postaustani keskittyivät vielä joulutunnelmiin. 
Uutta, vielä beta-versioista palvelua kehitetään edelleen koko ajan, joten kaikkien lukijoiden toiveet ja kehitysideat ovat hyvin tervetulleita entistä paremman ja monipuolisemman palvelun rakentamiseksi.

Käykäähän siis kurkkaamassa ja jättäkää parannusehdotuksia ja toiveita! 


-tuija-

2 kommenttia:

  1. Minäkin postasin juuri äsken ihan samasta aiheesta. Tästä tulee kiva ja hyvä juttu :). Ihanaa loppuvuotta Tuija!

    VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!