lauantai 6. joulukuuta 2014

6. luukku: Wonders ankle boots

Ennen kuin joku yhtyy mieheni ihmettelyyn, eikö tuollaiset yhdet esitelty, niin ei. Ei esitelty! Nämä ovat ihan eri...nahkaiset eikä mokkaiset niinkuin ne keskiviikkona esitellyt "henkkamaukat" ja näiden varret on matalammat kuin niiden Ten pointsien, joita en vielä ole esitellyt ja niistä yksistä nämä taas poikkeavat sillä...
Jep, tähän on tultu, mutta jokainen kenkäihminen tietää mistä puhun!
Jos olet tottumaton käyttämään korkoja, koita näitä. Nämä espanjalaisen Wondersin kengät ovat tehty jalkaongelmaiselle ja tottumattomalle korkojen käyttäjälle. Sisällä olevat runsaat pehmusteet ovat kuin pumpuliset ilmatyynyt ja pohjat ja korot kumiset. Paksu, kuminen pohja pehmentää askellusta ja vaimentaa tärähdystä joka askeleella, jolloin jalka ei väsy samalla tavalla kuin ohutpohjaisissa kengissä. Lisäksi pohja ei ole liukas, joka ainakin itselleni on todella tärkeää. Kun sovitin näitä ensimmäistä kertaa tunne oli ihan uskomaton, miten mukava voi kenkä ollakaan. Nämä olen ostanut Tallinnasta, mutta saa niitä suomestakin, tämä kyseinen malli on I-2067.

Mukavaa lauantaita!

-tuija-


2 kommenttia:

  1. No nyt tämä alkaa mennä vakavaksi, kun kävin jo googlaamassa näitä. ;-D Mä olen nimittäin vähän huono käyttämään korollisia kenkiä (polven takia; muuten kyllä), ja nyt oli semmoiset myyntipuheet, että pitääkö tässä nyt mennä ja ostaa tämmöiset. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä ihan mahtavat. Ystäväni, joka ei ennen koskaan käyttänyt korkoja, osti nämä ja nyt ovat jo toiset samaa merkkiä menossa :) Helsingissä ainakin Ziossa on!

      Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!