keskiviikko 3. joulukuuta 2014

3. luukku: H&M suede ankle boots

Kaikki saapikkaani eivät suinkaan ole kalliita  merkkikenkiä tai edes mitään semimerkkejä, vaan mukaan mahtuu iloisesti myös perus henkkamaukkaa. Tässä niistä yhdet. Konjakinväriset, mokkanahkaiset nilkkurit by H&M. Yritän halpismerkkienkin kohdalla panostaa kuitenkin materiaaleihin ja tekonahkakenkiä ostan erittäin harvoin. Toki niissäkin poikkeus vahvistaa säännön, kuten myöhemmin tulette huomaamaan. Nämä kaunokaiset ovat platform-pohjansa takia erittäin mukavat jalassa, vaikka pitemmän ajan tarkastelu vielä uupuu, koska nilkkurit odottavat  suutaria ennen kuin pääsevät jatkuvampaan käyttöön. Käytän lähes kaikki saapikkaani suutarilla ennen käyttöönottoa, koska monesti kengissä, niissä kalliissakin, on kovamuoviset pohjat ja korkolaput, jotka talvella jäätyessään ovat hengenvaarallisen liukkaat. Suutari ottaa täällä noin kympin vaihtaessaan korkoon ja päkiän alle kumisen pohjalapun. Työ on aina erittäin siististi tehty ja lopputulos huomaamaton. Ja saattaapa se olla joskus myös halpa henkivakuutus!-tuija-

Täältä  luukku 1. ja luukku 2. 

8 kommenttia:

 1. Onpas hauska joulukalenteri-idea! Tätä ei ole varmaan kukaan ennen keksinyt. :-) Ja on sinulla vaan kauniita kenkiä. Mulla ei ole yksiäkään saapikkaita, mutta olen haaveillut sellaisten ostosta jo kauan. Mutta sitten pitäisi ostaa myös pillilahkeisia housuja, ja kalliiksihan se tulisi. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)) Ensi vuonna ehdotankin jos vaikka mies tekisi mulle tällaisen kenkäjoulukalenterin. Siis tietysti uusilla kengillä joka päivä :D

   Poista
 2. Jumankauta mulle tulee hauska joulukuu kun seuraan tätä käki-hullua ideaa :)))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulepas Sanna, kyllä kaikkiin kenkiin täytyy suhtautua asian vaatimalla vakavuudella ! Mitään hullua en nää tässä ;DD Kuka kaipaa suklaakalentereita, kun voi saada KENKÄkalenterin!!!

   Poista
 3. Samaa mieltä edellisten kanssa - loistava idea :) Ja vaikka pidän kengistä niin allekirjoittanutta kiinnostaa enempi nuo vaihtuvat kuvausmiljööt. Hauskasti olit eilenkin asetellut saappaat portaille kulkuun.
  Tähän piti kuitenkin kommentoida myös siksi, että paha paha kun kerroit että nuo liukkaalla muovipohjalla olevat voi viedä suutarille. Minä kun olen ne suosiolla jättänyt kauppaan tähän saakka. Nyt niitäkin tulee ehkä katsottua uudella silmällä.... ;) Toistaiseksi olen käyttänyt suutarilla vain vanhoja uskollisia huollettavana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kiva kuulla teiltä, että kiinnostaa. Vähän pelkäsin etukäteen miten käy :) Koitan panostaa kuvausmiljööseen juurikin niiden lukijoiden takia, joita kengät eivät kiinnosta.
   Joo suutarin kautta, niin säilyy luut ehjänä :)

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!