maanantai 15. joulukuuta 2014

15. luukku See by Chloè Knee boots

Palataan joulukalenterin ääreen parin päivän tauon jälkeen. Lauantaina bloggaajan selättivät harmittomat  pikkujoulukiireet, mutta eilen aamulla herätessä oli yön aikana tapahtunut jotain perin merkillistä.  Selkä oli sanonut toimintasopimuksensa irti.  En tiedä oliko selässä jokin hermo pinteessä vai mistä ihmeestä oli kysymys, mutta jalat eivät tahtoneet kantaa ja liikkuminen vihloi selkää hullun lailla. Ei ollut oikein hyvä  maatessa eikä istuessa, seistessä ehkä helpoin olo. Tänään herätessä selkä oli kunnossa?!? En voi käsittää!?
Mutta valitukset sikseen ja esittelyyn seuraavat joulukalenterisaappaat. Kengät ovat See By Chloen tummanharmaat, vachetta nahkaiset saapikkaat. Malli on varrestaan korkea, lähes ylipolven-mallinen, tolppakorkoinen ja platopohjainen. Nämä ovat, paitsi hyvät jalassa,  myös lämpimät, koska vuorina on tuollainen villankaltainen paksu ja lämmin kangas.  Vuorin ulkonäköä jopa alkuun vähän ihmettelin, koska se on ikäänkuin valmiiksi käytetyn  näköinen (nyppyinen).  Annoskateutta en yleensä koe, mutta kun julkkis-stylisti Rachel Zoella bongasin myöhemmin samat Chloèt, mutta konjakinvärisenä ja  mokkanahkaisena, iski kenkäkateus välittömästi. 

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

-tuija-


2 kommenttia:

 1. Oi, nämä näyttävät justiinsakin sellaisilta mukavuuskengiltä.

  Mun ystävällä oli muuten aivan samanlainen selkäongelma. Hän joutui kesken lenkkimme soittamaan itselleen autokyydin. Ja seuraavana päivänä selkä oli taas ihan kunnossa. Kuten oli ollut lenkille lähtiessäkin. Mutta parempi noin, pikaisesti sairastaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihmeellinen kokemus. Koskaan ennen moista ollut, noh ohi on, onneksi!

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!