maanantai 1. joulukuuta 2014

1. luukku: Miu Miu Motorcycle boots

Olen tuskaillut työkiireiden ja blogille riittävän ajan välillä nyt jo muutaman viikon ja pohtinut miten tämän asian kunnialla ratkaisisi.  Samaan aikaan sain lukijalta sähköpostin, jossa pyydettiin jatkoa vanhalle postaukselle, missä esittelin taannoisia alekenkä- ja koruhankintojani. Päässäni syntyi idea, jonka lopputulos ei ehkä miellytä kaikkia, mutta saattaapa sen myötä blogiin saapua muutama uusi lukijakin. Joulukuussa blogissani avautuu päivittäin joulukalenterin luukku, missä esittelen yhdet rakkaista saapikkaistani eri sisustuksellisissa interiööreissä. Kengät ovat siis joka päivä erit (ei ole salaisuus, että omistan kenkäkaupan verran saapikkaita) ja ne esiintyvät milloin missäkin kohtaa kodissani. Koitan keksiä uusia, vähemmän blogissa näkyneitä kuvauspaikkoja. Näiden lisäksi saattaa välillä tulla myös perinteisiä sisustuspostauksia, mutta vannomaan en mene. Nämä kenkäkuvat ehdin kuvata viikonloppuisin ja ajastaa eri päiville ja se helpottaa kiirettä sen verran, ettei tarvitse laittaa koko blogia tauolle. Mutta jos asia ei kiinnosta yhtään, toivotan sinut rakas lukijani takaisin normaalin blogimateriaalin pariin ensi vuoden alussa. Siihen saakka mennään pääosin näin.

Ensimmäisestä luukusta paljastuvat rakkaimmat saapikkaani. Miu Miun paksua, mustaa nahkaa olevat motorcycle bootsit. Nahka on paksua kuin norsunnahka ja tuoksuu voimakkaasti nahalle vielä puolen vuosikymmenenkin jälkeen. Joka pennin arvoiset kengät, joita en taida ahkerasta käytöstä huolimatta saada koskaan puhkikulutettua. Kuraakaan en näemmä ehtinyt niistä pyyhkiä pois, mutta ehkä se lisää vain niiden katu-uskottavuutta :) Saapikkaat kuvasin pukeutumishuoneessamme.


Toivottavasti  lukijoissani on mukana sen verran myös kenkäfriikkejä, että ihan yksinään ei tätä joulukalenteria tarvitse toteuttaa! Vai?


-tuija-


10 kommenttia:

 1. Hauska idea! kyllä kengät aina kiinnostaa! :)

  VastaaPoista
 2. Täällä myös yksi kenkäfriikki, kiva idea :)

  VastaaPoista
 3. Loistoidea - tykkään! Äidyin oikein kommentoimaan, liian harvoin saan aikaiseksi.

  Ja ihan mielettömän makeat bootsit <3

  Paula Turusta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vähän arvasin, että saattaa tulla kommentteja ihan uusilta nimiltä ;) Hyvä!
   Noi on mun aarteet :)

   Poista
 4. Kiva ideahan tämä on!Minäkin seuraan saapasfriikki-sisustajan kuvaelmaa joulukuvaelmaa mielellään! Varsinkin kun minulla taas EI OLE kuin parit saappaat, mutta sitåkin mukavammat. Kenkien ja saappaiden osto on minulle niin vaikeaa, joko pää tai varpaat eivät pidä niistä:( Opiskelen saapikkaiden maailmaa nyt siis! Mukavia joulunalushetkiä kiireen keskeltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että seuraat ;) Mukavia joulunalushetkiä teillekin!

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!