maanantai 3. marraskuuta 2014

Vihreä

Jatketaan värihaastetta vihreällä, joka on yllättäen vallannut sydämeni. Vihreä, sinisen lisäksi, on ollut väreistä se, joka on pitkään tuntunut vieraalta. En koskaan innostunut vaaleasta kellanvihreästä enkä liioin kirkkaasta ruohonvihreästä, mutta nyt yllättäen sammunut harmaataittoinen vihreä on saanut sijaa kodissamme. Jopa ihan työhuoneen maalatuiksi seiniksi saakka. Myös pitkään paitsiossa olleista viherkasveistakin oliivipuun ja Corocia -kummituspuu- cotoneasterinkin lehdet keimailevat tuolla harmaan vihreällä.
Vihreistä se trendkkäin, havunvihreä, antaa vielä odottaa itseään, mutta kuten ennenkin olen huomannut-never say never! Vihreä lasiomena yöpöydällä on parinkymmenen vuoden takainen lahja tärkeältä ihmiseltä ja ansaitsee siksi paikkansa.Haaste on tainnut kiertää jo melko usealla bloggaajalla, mutta koitetaan silti laittaa se eteenpäin. Mikäli Inana et ole tätä vielä tehnyt, ota koppi!

-tuija-


6 kommenttia:

 1. Never say never. Vihreä on ollut minullekin se vierain väreistä, jonka ihanuuteen kuitenkin yhtäkkiä heräsin. Samaan aikaan kuin muutkin. Sinistä luulin edellisen villityksen jälkeen vihaavani loppuikäni. Muutaman vuoden ajan sininen on kuitenkin näyttänyt jo ihanan raikkaalta, mutta Unikko oli vielä paha. Nyt on sekin alkanut näyttämään varsin fressiltä ja hauskalta =D Aika hyvin pysyin aiheessa! Eli kauniita vihreitä sävyjä sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sininen iskee taas täälläkin, etenkin musteensininen, mutta Unikko? joo-o, täytyy vielä sulatella :)

   Poista
 2. Mullekin vihreä ja sininen on olleet vaikeimmat värit niin sisustuksessa kuin vaatteissa. Parhaimmillaan vihreä on reippaasti harmaaseen taitettuna, ja mielellään mökillä :)

  Millis

  VastaaPoista
 3. Huh, minkä blogin löysin! Upeita kuvia, loistavia postauksia! Itse olen ollut mustan-ruskean-beigen ikuinen kannattaja ja käyttäjä, mutta tänä syksynä olen aivan hullaantunut keltaiseen ja vihreään. Ne värit antavat energiaa ja keventävät mieltä. Vaikkakin sisustuksessa hieman hankalia värejä ovat, ehkä pieninä mausteina siellä täällä. Nimim. Uusi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, minkä kommentin löysin ;) Kiitos Uusi ja tervetuloa ystäväiseni mukaan!

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!