sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Talviuutuuksia!

Pehmoiset ja lämpöiset taljat ovat aina olleet talveen valmistautuvien kodinsisustajien suosiossa, mutta nyt viime vuosien aikana niitä on näkynyt erityisen paljon. Harmaa, pitkäkarvainen  talja taitaa olla monelle nyt se ykkösjuttu, mutta valkoisen ja harmaan lisäksi  saatavilla on myös hieman erikoisemman värisiä taljoja. Vieraillessani täällä Uudessakaupungissa hyvän ystäväni omistassa Vihreä lammas-yrityksessä, nappasin mukaani kuvattavaksi pari taljaa syksyn uutuusväreissä. Vihreä lammas valmistaa  käsityönä yksilöllisiä lammasturkisasusteita sekä-sisustustuotteita, mutta myy myös lampaantaljoja sellaisenaan. Uutuusväreinä taljoissa on tänä talvena vaaleanpunainen sekä aavistuksen tummempi vanha roosa. Käyvät mainiosti pariksi  vaikka harmaalle ja valkoiselle. Stailasin ja kuvasin taljat makuuhuoneessamme, jonne ne hyvin istuivatkin olemassa olevien värien pariksi. Taljat ovat  aika ison kokoisia,  kookkaampia kuin omat Ikeasta aikoinani ostamat valkoiset ja niitä on siis kahta väriä. Hinta riippuu taljan koosta, mutta liikkuu siinä 90-130€ välillä. Jos kiinnostus heräsi, voit kysellä näitä suoraan Kirstiltä Vihreästä lampaasta. Taljoja ei ole näissä väreissä kovin montaa, joten nopeus on valttia. Ja nämä kaksi kaunokaista palautuvat liikkeeseen myös ostettaviksi, koska tämä ei ollut maksettu postaus, vaan ihan ilolla tehty juttu kauniista, vähän erilaisemmista taljoista.

Mukavaa sunnuntain jatkoa!

-tuija-


8 kommenttia:

 1. Onpas veikeän sävyiset! Erityisesti vaaleampi on suloisen utuinen ja kävisi varmasti moneen vaaleaan kotiin tuomaan vähän sävyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain. Sopisi vaikka lastenhuoneisiin, makuuhuoneisiin, sohvalle, nojatuoliin tai vaikka pulkkaan, lastenvaunuihin, you name it :)

   Poista
 2. No nyt on sävyt kohdallaan! Tuo roosampi on suloisempi, mutta ruskeamman sävyinen olisi varmaankin helpompi pistää omaan kotiin. Tuohon sun ihanaan vaaleanpunaiseen seinään tuo roosa talja sopii kuin nenä naamaan, miten hennot sen palauttaa?

  Millis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa-a ;) Pakko se on, kun muuten koti täyttyy näistä kuvausjutuista. Vaikka täytyy myöntää, että kyllä mä näitä kuvia pitkään tuijottelin sillä ajatuksella että...

   Poista
 3. Lampaantaljat on ihania. Ne käy mihin vaan ja ainakin meillä toimii magneetin lailla, oli se sitten tuolilla, sohvalla tai lattialla. Se on vähän kuin pienen tilaan menevä istuin ;) Pitäisi hommata varmaan toinen, tai kolmaskin, niin kova kisa meillä käydään "karvapaikasta". Kiitos tästä vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näihin taljoihin jää näemmä koukkuun. Tekisi mieli hankkia vaikka mitä värejä :)

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!