lauantai 8. marraskuuta 2014

Sieraimet pinnalla, edelleen!

Jösses, mikä työviikko takana! Kuvaaminen ja bloggaaminen on jäänyt nyt totaalisesti kiireiden alle, mutta hengissä ollaan ja koitetaan saada taas blogikin päivittymään. Sellaista olen joskus aiemminkin ihmetellyt, että kun en ehdi postaamaan, lisääntyvät lukijat salakavalasti. Mutta annas olla kun päivität säännöllisesti, niin samaa ei tapahdu.  Hyvä, kun eivät vanhatkin lähde lätkimään. Pitäisikö tämä nyt ymmärtää siten, että jutut senkun huonontuu ;) No niin tai näin, näillä mennään. Kovin uutta ja ihmeellistä ei kyllä heru nytkään, mutta muutaman kuvan sentään nappasin tänään, lumen ansiosta, paremmassa valossa.

Asia, mitä huomaan nyt kaipaavani enemmän kuin aikoihin, on tietynlainen epätäydellisyys. Oikein haen kontrasteja ja epäsymmetriaa, rikon yhteensopivuutta ja harmoniaa, annan elämän näkyä. Johtuneeko tästä elämän hektisyydestä, lähenevästä kaamoksesta vai mistä, mutta nyt tuntuu lohdulliselta ja kodikkaalta, kun koti näyttää mahdollisimman eletyltä. Huomenna ripustan pitkästä aikaa verhot ikkunoihin, lisään tekstuuria ja väriä tekstiileihin ja arvatkaa mitä...nostan paikalleen uuden tv-huoneen sohvapöydän. Jee, niin kiire ei ole koskaan, etteikö huutonetistä tai torista voisi yrittää sivusilmällä bongailla löytöjä!

Mitäs teille? Still there?


-tuija-8 kommenttia:

 1. voi vitsi näitä sinun kuvia !!!

  VastaaPoista
 2. Täällä ollaan :) Itsekin kaipailen tällä hetkellä kodikkuutta, elämää ja lämpöä sisustukseen. Terveisin bloggaaja, jonka vähäinen lukijämäärä vain vähenee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva <3 Tiedätkö pohdin tuota lukija-asiaa ja tulin siihen tulokseen, että aiemmin blogimäärän ollessa pienempi, moni luki niitä kaikkia mitkä kiinnosivat vähänkin, mutta nyt blogeja on jo niin tuhottomasti, että jokainen valikoii lukulistalleen vaan ne ihan omalta tuntuvat. Ja niitäkin on jo melko liuta. Pakko siis alkaa suorittamaan karsintaa, koska tietysti ei määräänsä enempää kukaan voi seurata. Olisiko näin? Tänä päivänä blogeja on jo niin tuhottoman paljon, että se on tainnut saada aikaan myös blogiähkyn.

   Poista
 3. Minä en niin lukijoista tiedä, tuntuuhan tuolla joku aina pyörähtävän, mutta eivät puhu mitään ;)
  Tuo on aivan mahtava tuo lattia (kade), kannatti käydä pankkineidin juttusilla sen takia.
  Minä sain sen seinän maalattua ja kohta luvassa viimeisen seinän tapiseeramista. Siitäkin sitten juttua ohikulkijoille hmeteltäväksi. (Tämä bloggari taitaa kuulostaa vähän turhautuneelta...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pankkineidin juttusilla on joutunut käydä kerran jos toisenkin, sen verran huono olen tekemään kompromisseja :)
   Tuo turhautuneisuus seuraa kyllä heti, jos muutamaa postausta pidempää yksin juttelee. Vaikka tässä kyllä pata kattilaa soimaa, ehdin niin huonosti lukemaankaan enää blogeja, saati kommentoimaan. Mutta turha selitellä, aikaa olisi kyllä jos sen priorisoisi. Siksi koitan olla välittämättä, jos omassa blogissa on hiljaisempaa. Mutta I feel you :)
   Tulenkin nyt kurkkimaan sitä seinää heti!

   Poista
 4. Täällä pysytään! Roso ja epäsymmetria on uusi symmetria, eikä haittaa yhtään. Liika symmetria on aina kauhistuttanut minua.

  VastaaPoista
 5. Täällä ollaan taas viikon blogimaailmatauon jälkeen ja nythän käyn täällä joka päivä vähintäänkin kerran kurkkaamassa, näkyykö uudesta sohvapöydästä jo kuvia ;)

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!