keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Epävuodenaika!

Koska useat asiakkaani haluavat kotinsa kuntoon jouluksi, tarkoittaa se väistämättä minulle vuoden kiireisintä aikaa. Kotiin ehdin vain öiksi ja oman joulun suunnittelu tahtoo jäädä jalkoihin. Onneksi on blogi, josta voi kaivella edellisjoulujen ideoita ja koristeluja. Että osaakin olla ihmisellä huono muisti, näitäkään juttuja en olisi  muistanut enää ollenkaan. Yksinkertaiset tähdet ja koristeet lehtikuusesta miellyttävät silmää edelleen ja onneksi niitä kasvaakin ihan talon nurkilla. Niillä taidetaan siis tänäkin vuonna päästä pitkälle. Havut, joulukukat ja vähän lisää valoja, aika yksinkertainen resepti meidän joulussa. Valkoiset isot tähdet olisi myös tarkoitus laittaa ensi viikonloppuna salin ikkunoihin. Millainen joulukoristelu teillä on? Ensimmäinen kerta, kun muuten mainitsin tänä vuonna blogissani sanan joulu. Tähän asti olen viettänyt mielessäni lähinnä syksyä ja vasta muutama päivä sitten pohdin, joko voi oikeasti sanoa, että on talvi? Tälläiset lumettomat epävuodenajat laittavat kalenterin jotenkin sekaisin. Ei sillä, että mikään talvi-ihminen muutenkaan olisin, mutta toivottavasti jouluna olisi lunta.

-tuija-6 kommenttia:

 1. No joo lunta kyllä tarvittaisiin! Vähän hankala on päästä oikeanlaiseen fiilikseen ilman lunta.. Itsekin puhun vielä ihan syksystä! ja tiedän, että jos nyt olisi lunta niin puhuisin ihan salee jo talvesta. Onhan nyt jo melkein joulukuu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä sitä lunta nyt pikkuhiljaa jo saadaankin. Ihanaa joulun odotusta sinulle :)

   Poista
 2. Lumeton joulu on kyllä ikävä :( Ei tosiaan pääse tunnelmaan käsiksi, kun joka puolella näkyy vaan pimeää ja mustaa maisemaa. Ehkä sitä lunta vielä saadaan :)

  VastaaPoista
 3. No ei ole meilläkään lunta, mutta en valita yhtään, kun aurinko paista harva se päivä. Jonkin näköinen joulufiilis taas iskee päälle viimeistään siinä vaiheessa, kun lennämme Suomen pimeyteen palelemaan ;) Meidän joulukoristelut ovat aika pienimuotoisia, muutama koriste ja jouluvalo siellä täällä ja tietysti (valkoisia) joulukukkia. Tänä vuonna ehkä tulee lasten vaatimuksesta taas vähän isompi joulukuusikin, kun viime vuonna meillä oli vain pieni pöytäversio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, teillä paistaa aurinko. Täällä ei sitten yhtään!
   Meilläkin kaikki kukat ovat yleensä valkoisia, mikäköhän siinäkin on :) ja tervetuloa tänne Suomeen jouluksi, ehkäpä sitä luntakin vielä saadaan.
   Kuusi meillä on muuten ollut kaikkina näinä vuosina ja iso sellainen, vaikka muuten joulua ei olisi rakennettu juuri mitenkään.

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!