lauantai 11. lokakuuta 2014

Värikäs stailauskohde

Huh huijakkaa! Viime viikko ja myös viikonloppu on mennyt työn merkeissä eikä blogille ole jäänyt aikaa ollenkaan. Jotta blogigaan ei ihan kokonaan  hiljaiseloa viettäisi, laitan myös teille viikonlopun saldoa nähtäville. Stailasin tyhjän 4h ja keittiön rivialoasunnon kalusteilla ja tekstiileillä myyntikuviin. Asunnossa oli tehty mittava remontti asukkaan toimesta ja täten materiaaleihin ei tarvinnut puuttua ollenkaan. Tehtäväkseni jäi siis mallikalustaa asunto myyntikuvia varten. Kohteeseen valikoitui tekstiileiksi Missoni Homen ja Linumin värikkäitä tekstiilejä, jotka puhaltavat kuviin raikkaan henkäyksen ja toivottavasti saavat mahdollisen tulevan asukkaan kiinnostuksen heräämään.  Koska kuvia on valtava määrä, jaan  ne useampaan postaukseen. Aloitetaan olohuoneesta ja sen kupeessa sijaitsevasta keittiöstä.
Kokeilin olohuoneeseen vaihtoehdoksi myös keltaisia Linumin tekstiilejä. Jos  kiinnostuksesi heräsi näihin kuvissa näkyviin tekstiileihin, vinkiksi, että Ukissa niitä myy Sisustus Ulpukka.
Muutama yksityiskohta myös keittiön stailauksesta.


 Nyt vihdoin viikonlopun viettoon täälläkin, ihanaa iltaa!


-tuija-


13 kommenttia:

 1. Voisin ostaa vaikka heti :). Kaunista on. Ja muut huoneet kumminkin vielä näkemättä :)

  VastaaPoista
 2. Kauniin ja viihtyisän näköistä! Tuosta huomaa, että pienikin tavaramäärä voi tehdä tilasta kodikkaan, jos ne on valittu oikein. Ihana muuten tuo kaasuliesitaso <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :) Tuo kaasuliesi on todella luksusta. Harvoin niitä täällä asunnoista löytyy, kun kaupunkikaasua ei ole.

   Poista
 3. Hienon näköistä. Kenen valmistama tuo sohva on ? Meillä meneillään ahdistava uuden sohvan metsästys käynnissä - tila on haastava amatöörille. =/

  VastaaPoista
 4. Näyttää kivalta! Tyhjiä asuntoja on tosi tylsä myydä ja vielä tylsempi kuvata, myyntistailaukset edes valokuviin on kyllä tosi jeesjuttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna, kalusteasettelulla hahmottaa kyllä tilan kokoa ja mahdollisuuksia ihan eri tavalla :)

   Poista
 5. Tosi vahvat Josif Frank-vibat tuossa keltapohjaisessa kuvioidussa tyynyssä. Kelpais mulle! Muutenkin tosi kauniit ja kutsuvat kuvat.

  Millis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on niiiin hyvä maku ;) Tuo keltainen tyyny on niin Svenskt Tenn ja Josef Frank-henkinen. Mäkin ihastuin siihen kympillä.

   Poista
  2. Hahhah, peukku! Pitääkin tehdä taas pyhiinvaellusmatka Östermalmille talven mittaan...

   Millis

   Poista
 6. Tykkään tosi paljon: samaan aikaan graafista ja ilmavaa sekä lämmintä, rohkeaa ja kutsuvan kodikasta. Ei niitä ylivarovaisia ja persoonattomia "hotellihuoneita" jaksa katsoa!

  -Melina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka tykkään graafisesta ja yksinkertaisesta, värit antavat mulle voimaa. Välillä käytän niitä enemmän, välillä vähemmän, mutta aina niitä pitää olla jossain määrin, muuten näivetyn :)

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!