torstai 16. lokakuuta 2014

Värikäs stailauskohde: osa 3.

Viimeiset kuvat värikkäästä stailauskohteestani. Pintamateriaalit asuntoon olivat jo siis valmiiksi valitut, joten tehtäväksi jäi  vain kalustaa tilat kuvia varten. Reippaat ja rohkeat värit tapeteissa saattavat tuntua haasteellisilta, mutta ainakin minua ilahdutti välillä tällainen värikäs kohde. Tytönhuoneen reipasta pinkkiä raikastin valkoisella matolla ja verhoilla sekä  ryhdistin tummanharmaalla pellavalla, mutta huovan ja rahin annoin  räiskyä. Rahi ja huopa ovat Missoni Homen ja neuletyynyt lattialla Gantin syksyn uutuuksia.  


Alakerran työhuoneen reipas raitatapetti olisi tallonut neutraalit sävyt alleen, jolloin tapetti olisi jäänyt irralliseksi. Lähdinkin lisäämään siis  melko ennakkoluulottomasti lisää väriä huoneeseen. Kaikki värikkään tyynyn sävyt, punaista lukuunottamatta, löytyvät tapetista. Nämä siis ovat ne samat keltaiset Linumin tyynyt, joita kokeilin toisena vaihtoehtona jo olkkarin sohvalle. Huomaatteko muuten miten paljon voimakkaammalta tyynyjen väri vaikutti, kun tausta oli valkoinen.  Kaikki kuvien tekstiilit olivat kuvauslainassa Sisustus Ulpukasta, kiitos vielä.
Sellaista väri-iloittelua ja -terapiaa pian lehdettömään ja harmaaksi käyvään  syksyyn. Toivottavasti saitte jotain irti näistä!


-tuija-


10 kommenttia:

 1. Hitsit miten kivaa! Ihan sormet olis itselläkin syyhynneet päästä kokeilemaan noin värikkään kodin stailausta.
  Lopputulos on mun silmään ihan kymppi ja erityisesti tykästyin tuohon tytön huoneen rahiin. Siinä on jotain tosi kivaa. Värikäs, mutta jotenkin hillitty samaan aikaan. Ja turkoosikeltaisesta raitatapetista ei voi tulla muu kuin iloinen fiilis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mukava työkeikka, vaikka vastaakin fyysisyydeltään pientä muuttoa, huh :)
   Rahi on kiva, vaikka 400€ hinta hiukan ihanuutta himmentääkin!

   Poista
 2. Aivan ihanat stailaukset! Niin hyvät kokonaisuudet, raikkaat ja kauniit :) Tuossa tytön huoneessa on kuitenkin sellainen hento ilme, vaikka värit ovat voimakkaat, juuri niin minun makuuni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epätavallisen voimakkaita värejä minulle, josta syystä työkeikka oli aivan mahtavan virkistävä :)

   Poista
 3. Minkä merkkinen tuo vedenvihreä sohva onkaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohvan valmistajaa en valitettavasti tiedä, se oli ainut huonekalu mikä asunnossa oli valmiina. Väri oli ihan vaaleansininen :)

   Poista
 4. Onko tuo pöydällä vilahtava söpö pöllö sun käsialaa? :)

  Millis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, helppo tapa personalisoida asuntoa ja etenkin KEVYITÄ, mikä näissä isoissa tavaranraahaus-jutuissa on varsin kannatettavaa :)

   Poista
 5. Hieno lopputulos! Erityisesti ihastuin tuohon tytön huoneen tauluun, joka nojaa seinää vasten? Kenen se on? Se kävisi niin kivasti meidänkin neidin huoneeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iisa. Taulu on Vee Spearsin, täältä löydät http://butik.fotografiska.eu/affischer/affisch-vee-speers-2.html

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!