maanantai 13. lokakuuta 2014

Värikäs stailauskohde: makuuhuone

Edelliseen postaukseen jatkoa saman stailauskohteen makuuhuoneesta, jonka lähtökohdaksi otin pesämäisen jä kutsuvan  tunnelman. Asukkaan toimesta tehdyssä remontissa oli päätyseinään valikoitunut ruskea, hieman retrohenkinen tapetti, muiden seinien ollessa ihan vaaleat greiget eli beigen ja harmaan sekoitusta. Jotta kokonaisuudesta ei tulisi  tunkkaista, lisäsin huoneeseen liinavaatteissa valkoista, pellavaisen päiväpeiton ollessa tummanharmaa. Pari punaista tyynyä luovat harmooniseen tilaan mielenkiintoa. Isompi tyynyistä on Gantin, pienempi Linumin.
Nokkelaa tilankäyttöä asukkaalta olivat päätyseinälle asennetut kaapistot, joiden keskelle jäi tilaa parisängylle. Näin kaapistojen keskelle jäävä tapetoitu tila toimii ikäänkuin sängynpäätynä.Syksyisen lämmin ja kutsuva?

-tuija-


8 kommenttia:

 1. Tosi kaunista! Erityisesti tykkään noista verhoista ja päiväpeitteestä, ovatko pellavaa? Tiedätkö valmistajan?

  Millis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Millis kivasta kommentista ja siitä, että ylipäätänsä niin ahkerasti jaksat kommentoida. Suurkiitos <3
   Päiväpeite ON ihana. Se on Linumin West pellavapäiväpeitto. Verhot ovat ohuen ohuet Svaneforssin purjerengasverhot ja eivätkä ole pellavaa, vaan polyesteriä. Ovat loistavat näissä stailausjutuissa, kun niitä ei tarvitse ikinä silittää ja menevät pieneen tilaan.

   Poista
  2. POLYESTERIÄ ei oo totta :D. Näyttää upeilta kuvissa!

   Ja kiitos itsellesi. Kun tuossa pari postausta takaperin mietit punaisen maton paikkaa, muistelin että päädyin tänne blogiisi tuon ohjelman kautta vuosi sitten, ja ahmin heti kaikki vanhat postauksesi. Blogiasi on niin ihana lukea, kirjoitat niin mukavaan sävyyn, vaikutat avoimelta ja iloiselta ihmiseltä ja sinulla on mieletön tyylisilmä. Harvojen blogien omat tuunaukset ovat oikeasti hienoja, mutta sinun käsissäsi syntyy aivan mielettömiä juttuja! Rakastan myös teidän sisustusta, vaikka oma sisustukseni on hivenen erilainen: asumme tyypillistä 60-70 -lukujen taitteessa rakennetussa atriumrivarissa, joten sisustus mukailee näitä aikakausia (tietyin piristein). Olen erityisen mieltynyt 50- 60- ja 70-lukujen arkkitehtuuriin, skandityyliin ja MCM:iin, mutta salaa haaveilen funkiskodista. Siksi tämä sinun blogisi on minulle taivas! Teidän talo on aivan uskomattoman kaunis <3.

   Tuota Linumin päiväpeittoa pitää päästä hiplaamaan jossain. Taidankin tietää sopivan puodin :)

   Millis

   Poista
  3. Olisitpas tuossa vieressä, halaisin sua! Kiitos :)
   Talonne kuulostaa upealta! Minulla menee vähän toisin päin, asun funkkistalossa, mutta ihailen suuresti myös 60-70 lukujen atriumtaloja. Olisipa mahtava nähdä kotinne. Kommenteistasi paistaa usein läpi vahva tietämys arkkitehtuurista ja designista, joten kotinne olisi varmasti näkemisen arvoinen.
   Söin kuormasta ja ostin sen pahuksen päiväpeiton itselleni, huoh!

   Poista
  4. Olisi mukavaa kyllä tavata ja halata. Tervetuloa katsomaan meidän keskeneräistä, täydellistä kotia jos joskus liikut Helsingin suunnalla... keitän teetä! Sulla kai oli jo mun sähköpostiosoitekin :).

   Päiväpeiton ostaminen on kuin laittaisi rahaa pankkiin?

   Millis

   Poista
  5. Talletan tämän kutsun muistiini. Joku päivä todella tulen :)

   Poista
 2. Todella tyylikästä! Hyvä Hyvä!!! :) Ja ihanan astelman olet koriin tehnyt :)

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!