torstai 2. lokakuuta 2014

JUTAN

Ihailtavaa aktivisuutta suomalaisen muotoilun edistämiseksi on näkynyt viime aikoina useissa sisustusblogeissa ja minäkin kannoin korteni kekoon esittelemällä omat suosikkini Iina Vuorivirran Vino peilin ja Mass Produced Individualism -valaisimen. 
Nostaisin esiin kuitenkin vielä yhden, meitä sisustusbloggaajia varsin lähelläkin olevan taitavan nuoren muotoilijan ja hänen työnsä.  Teistä varmaan jo moni seuraakin Jutan Muotopuoli-blogia ja on sen kautta tutustunut hänen töihinsä, mutta aloittavaa yrittäjää, ei koskaan voi tukea liikaa. Kun Jutan postauksessa näin nämä paksusta käsittelemättömästä nahasta valmistetut tuotteet, olin myyty. Katsokaa nyt, kaunista!

kuva: Jutta Tanninen
Tuotteet nähtyäni laitoinkin Jutalle heti meiliä ja kysyin mahdollisuutta ostaa hiirimatto itselleni. Vaikka JUTAN verkkokauppa ei vielä virallisesti ollut auki, suostui Jutta ystävällisesti myymään yhden protomallin minulle. Ja koska Jutta kirjoitti pitkän esittelytekstin hiirimaton saatteeksi, en tee sitä itse uudelleen, vaan julkaisen muotoilijan oman esittelyn tuotteesta:
Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan käsityönä Suomessa ja yrityksen takana seisoo muotoilija Jutta Tanninen. Kaikki mitä on mahdollista tehdä omin voimin, tehdään. Siksi, että osataan ja halutaan. Tuotteet ovat sellaisia, joita tarvitaan joka päivä ja saattavat olla sisustuksessakin esillä. Siksi muotoiluun on kiinnitetty erityistä huomiota. 
 JUTAN hiirimatto on tehty nahasta, joka materiaalina kestää vuosikausia ja ajan saatossa se patinoituu kauniisti. Eli kulumisesta on tehty tuotteelle jopa toivottavakin ominaisuus. Hiirimatto on tehty aidosta paksusta nahasta, eikä siinä ole mitään pintakäsittelyä. Sen on tarkoituskin kulua ja patinoitua käytössä, joka tekee siitä entistä kauniimman. JUTAN tuotteet nimetään kaikki minulle tärkeiden ihmisten mukaan. Hiirimatto sai nimen JUSSI-hiirimatto. Jussi on veljeni, jolla on suuri rooli niin omassa elämässäni kuin yrityksessäkin. Hän lähti hiljattain rahoittamaan JUTAN toimintaa ja auttamaan mua tässä yrityksen alkutaipaleilla. Värejä tulee kaksi, tuo nude ja musta.
 Työhuonepostauksessa oma hiirimattoni jo vilahtikin, mutta tässä yksityiskohtaisempia kuvia vielä. Koska kiirehdin oman hiirimattoni saamisessa, siitä puuttuu  pieni  JT- logo, joka mattoihin kuuluu. Käsittelemätön nahka patinoituu todella kauniisti, en malttaisi odottaa sitä!

 Mikäli sinäkin haluat tukea tuoretta muotoilijaa ja yrittäjää tai etenkin jos ihastuit noihin kauniisiin nahkatuotteisiin ja haluat sellaisen itsellesi, antoi Jutta luvan julkaista sähköpostiosoitteensa, mistä voi kysellä omaa JUTANIA. Hiirimaton hinta on kohtuullinen 25€ ja sitä ja muita tuotteita voit kysellä osoitteesta  jutta.tanninen(at)me.com

-tuija-


6 kommenttia:

 1. Ooh! Kiitos vinkistä! Tilaan heti. Tuo on täydellinen (ja korvaa sopivasti miehen töistään tuoman BMW:n ja Pirilä Racingin yhteistyömoottoripyörähiirimaton ;)).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah hah, voi se hiukan tyylikkäämpi tuo uusi olla :)

   Poista
 2. Jeee! Mahtavaa! Kiitos ihanasta postauksesta ja tuesta Tuija! I'm happy! :)

  VastaaPoista
 3. Aivan loistava vinkki! Mulla ei ookkaan hiirimattoa ja aina välillä sille ois kyllä käyttöä :)

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!